3.9

Nilay Toprak

önce - kişi kategorisine Fernandobononcini ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ünlü İnstagram ve Youtube fenomeni. Biraz sanatçı bir aileden geliyor ablası Deniz Toprak müziyendir. Türkü söylüyor TRT gibi platformlarda genelde. Genelde Doğulu kız ve seslendirme yaptığı Rihanna ve martı ile tanınır. Başka bir de benim sevdiğim anne ve Alo Saadet skeçleri filan hoşuma gider.

5

Nilay Toprak, YouTube ve instagram gibi sosyal paylaşım platformlarında oldukça izlenen bir fenomendir. Nilay Toprak, videolar çeker ve bu videoları yayınlar. Çektiği videolar komedi içeriklidir. Ayrıca şive de yaparak çektiği videoların daha da komik olmasını sağlar. Onun dışında bir dönem Çarkıfelek'te insanlarım evlerine gidip oradan stüdyoya bağlanmıştır. Onu televizyonda da görmüşüzdür. Ablası Deniz Toprak'tır muhteşem bir duru güzelliğe ve yine muhteşem bir sese sahip olan bir kadındır. Ailece çok başarılıdırlar. Başarılarının devamını dilerim.

4

nilay toprak youtube ve istagram gibi sosyal medyalarda komik vidyolar yapan bir abladır saçalrı kıvırcık çok güzel ve çok güler yüzlü biridir.

3

Ben daha çok instagram da denk geldim ona youtube üzerinden videosunu izlemedim ama bence komik birisi

2

Nilay Toprak, 33 yaşında olan bir instagram fenomenidir. Kendisi youtube fenomeni olan kafalar kanalından tanıdığımız Atakan Özyurt'un sevgilisidir. İnstagramda birlikte canlı yayın falan da yapmışlardı hatta. Kendisini hiç takip etmedim ama ona rağmen adını çok fazla duyduğum biri oldu.

Nilay Toprak ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.