4.6

Ödeme bekleyenler

önce - diğer kategorisine Fernandobononcini ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ben açıkçası bugün yarın ödeme bekleyenlerdenim en azından projem için bana cep harçlığı filan olur yani. Başka nedenlerim de var ama hususi filan oluyor. Zaten zaman geçtikçe ödeme bekleyenlerin sayısı filan artış gösterebilir çünkü. Ben az zannediyordum ama bir yirmi otuz kişi var herhalde bekleyen.

5

Kazandığı AP ları Türk Lirasına çevirdikten sonra ödeme talep eden kullanıcıların kazançları verdikleri banka hesap numarasına aktarılır. Her ayın belli dönemlerinde yapılan bu ödemeler iki haftalık bir sürece yayıldığı için kullanıcılar için bir heyecanlı bekleyiş gerçekleşir.

5

Ödeme bekleyenler, Ahmetesor sitesinde belli miktarda Ap biriktirip onları Türk lirasına çeviren ve bozurdukları Ap'lerin karşılığın olan Türk liralarının hesaplarına yatmasını bekleyenlere denir. Ben henüz yeterince Ap biriktiremediğim için bir ödeme talep edemedim. Yeterli Ap miktarına ulaşsam da şu an için bir bozdurma talep edeceğimi sanmıyorum çünkü kur çok düşük ve verdiğim bu kadar emeğin karşılığını alamam diye düşünüyorum. Ben bu süreçte Ap biriktirmekten yanayım.

5

bence bu ay sitede ciddi kriz var reklam falan da değil sorun önümzdeki ay değerlendirmesi yapılıyor bence bu hafa ödeme başlamalıydı güven alamıyorum artık

paylaş - şikayet
5

Ahmet ya bize sürpriz yapacak sevgililer gününde ödemeleri 2 katı yatıracak sürpriz yapıp yada battık haberimiz yok :) zaten ödeme talep eden sayısı az 20 kişiyi geçmez neden bu sefer gecikti anlamadım sıkıntı değil aslında zaten çektiğim 120 lira ama insan istiyor ki uğraşmadan gelsin hevesi kaçmasın yoksa ev araba alacak değiliz

5

ödeme talebinde bulunmadım fakat bende bekleyenler gibi merak etmeye başladım.fazla talep olmasını düşünmediğim halde hala belirsiz olması üyeleri tedirgin ediyor.umarım talepleriniz en kısa süre içerisinde karşılanır.

3

Ödeme bekleyenler azınlık arasındayım fakat hala bir duyuru, bildirim, açıklama yapılmıyor bu konuda. İkinci hafta diye bekledik ama Cuma gününe az kaldı. Bugün yatmaz artık ama yarın da ödemeler başlamazsa şüpheleneceğim durumdan. Sitede sıkıntı varsa bu durumu üyelerle açıkça paylaşmaları gerekir ki anlayış gösterilsin. Umarım yarın veya ertesi gün ödemeler yatar.

5

Ödeme talebi henüz hiç göndermedim. Yeterli ap ye ulaştığımda göndereceğim. Sitenin insanlara duyurulması gerekiyor ki. Üye sayısı çoğalıp daha fazla kullanılsın.

paylaş - şikayet
5

Ödeme bekliyorum bende ama hala yatırmadılar.40 yılda bir kere internetten para kazanalım dedik ama nolucak bilmorum hala bekliyoruz.

5

Ödeme talebi ayın başında açılan bir taleptir ve bir veya iki gün sonra bu talep kapatılır. Üyeler sonrasında ödeme olacağı günü beklemeye başlar. Bence sitenin belirli bir gün vermesi gerekiyor ve de o günden şaşmaması gerekiyor. Ben ödeme istemedim fakat isteyen insanlar günlerdir bekliyor ve beklemeye de devam ediyor. En azından duyuru yapılması gerekiyor diye düşünüyorum.

4

Henüz sitede yeni olduğum için ödeme beklemiyorum ve AP toplamaya son gaz devam ediyorum. İnşallah kimsenin emeği boşa gitmez ve ödeme bekleyenlerin ödemeleri yapılır.

5

Ödeme talepleri 1 Şubat'ta açıldı Ben de ödeme talep ettim ve şu ana kadar daha ödenmedi ve 14 veya 15 Şubat'ta Ahmet'e sor belki bize bir güzellik yapar ödememizi yatırır diye düşünüyorum

5

Ödemeler ilk 2 hafta içinde ödenir diye bir bildirimleri var. Sadece bir tarihleri yok . Bu açıklamayla yetinmeniz gerekiyor. Bence bugüne kadar paranızı yatıran site yatırmaya devam eder. Bunu göze alamaz. 15 'inde yatmazsa şöyle bir düşünün derim. Ama bir kere yan yan yatarsa toparlayamaz diye düşünüyorum. İnsanların güvenlerini bir kere sarsarlarsa onları kaybederler.

Ödeme bekleyenler ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.