3.8

Cam silmek

önce - diğer kategorisine Saade-t ekledi.
33 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Camlar kirlenince temiz ve ıslak bir bezle önce camların kirini alırız sonra tekrar köpüklü bir bezle yine sileriz ve bezi yıkadıktan sonra tekrar sileriz en son camsil sıkıp kuru bezle sileriz başka yöntemleri var mı acaba bu işin ?

5

Yağmur yağmasını isteyenlerin cam silmesi mantıklı bir talep yoludur. Çünkü ne zaman cam silinse yağmurun yaparak camları kirletmesi gözlemlenmektedir. Camların gazete kağıdı ile kurulan ası tavsiye edilir.

4

Arkadaşlar ben site görevlisiyim kapının camlarınıhergün siliyorum bence camın silme zamanı olmaz.

5

Günümüzde genelde kadınların erkeklere kitlesini bir iştir. Bizim evde annem veya ben silmeyiz camları ve abime veririz bu görevi. Çok keyifsiz ve 12.katta oturduğumuz için beni ürküten bir ev işidir.

3

İnsanı en çok yoran işlerden biridir. Hem bir de cam sildiğinin ertesi günü yağmur falan yağıyor.

3

Cam silmek, bence oldukça zor ve tehlikeli işlerden biridir. Çünkü camı içerden silmek çok kolay ama dışarıdan silmeye gelince mecburen camdan sarkmak gerekiyor ve orası bana gerçekten korkutucu geliyor. Allah'tan evimin her penceresinin önünde Fransız balkonu var da sarkmam gerekmiyor, rahatlıkla içinden ve dışından da camlarını silebiliyorum. Bir de pervazlı camları sevmiyorum. Çünkü böyle aniden tahta ile yukarıdan bir yerden kesilmesi, bazı eski camlar, onların oralarını silmek çok daha zor ama artık günümüzdeki camlar tavandan yere kadar yekpare olduğu için silinmesi çok daha kolay.

paylaş - şikayet
3

cam silmek bazen kolay olabiliyor bazende zor çünkü sileceğimiz pencereye bağlıdır ve cam silmek çok yorucudur baya bi saat alıyor bazı evler yüksek olabiliyor korumalığı yoksa çok tehlikeli bir iştir cam silmenin kolay yolu bence gastedir çünkü bezden daha temiz yapıyor bana göre.

3

Cam silmek, yağmur ya da uzun süre toz birikmesi sonucunda camların kirini temizlemek için yapılan işlemdir. İçeriden yapılan cam silme işlemi görece daha az tehlike arz ederken, camların dışını silmek için kendini dışarı doğru sarkıtmak gerekir ki bu da çok tehlikelidir. Özellikle yüksek binalarda ölümcül sonuçlara sebep olacak bir şeydir.

4

cam silmek çok yorucu bir iştir bence ama kolay yöntemide gazetedir pırıl pırıl yapıyor vala bezden daha temiz yapıyor gerçekten.

3

Cam silmek hiç güzel değil sevmese silmem de hele kışta cam silenlere sinir oluyorum?

3

Cam silmek temizliğin bir gerekçesi üniversite okurken kaldığım evin camını silerken ordan gecen liseli kızlar gel bizim evin camını da sil dediler yemin ettim bir daha da cam silmedim?

5

biraz tehlikeli gibide gözükse aslında eğlenceli ve zeka geliştirici yanıda vardır ayrıca bir taktik olarak oklava nın ucuna bez takıp silebilirsiniz

5

Mikrofiber bez ya da daha iyisi bir gazete yardımıyla camsil ile ıslatılmış camlar bir güzel silinir. Silindiğinin ertesi günü yağmur yağdığında insanın canını sıkan bir durum. Silmek yorucu bir eylem, bir de insanın ne gerek var diyesi geliyor, nasılsa yine kirlenecek.

4

Zor olsada disardan bakildiginda ciddi anlamda guzel durur.tabi yapilma teknikleride vardir dogru yaparsan guzel olabilir

5

Bir Kere Ananemlere Gittik İşte Annaemlerin Çamını Silmeye Gitmiştik Ben Anneme Yardım Ediyordum Annem Mermerin Üstüne Kovayı Koymuştu Bende İçinde Ne Var Bilmiyorum Küçüğüm O Zamanlar Mermein Üzerinden Kovayı Bir Attım İşte Annem O Zaman Çocuktum Çok Kızmışlardı E O Birinin Kafasına Gelse Nolur Demişti Onu Hiç Bir Zaman Unutmam

5

eğer üç maddede anlatmamı istiyorasn eziyet eziyet eziyet

5

Cam silmek cam temizliği demek eğer camı temizlemezsen dışarıdan pis görünür

3

Cam silmek bence sadece temizliktir, geleneksel temizlik yapıldığı zamanlarda (bayram temizliği) vb... daha çok gözümüze çarpmaktadır.

3

Yükseklik fobim olduğundan dolayı hiç silmeye kalkışmadım bir de ben iz kalırsa falan sinir krizi geçiriyorum bir şey kusursuz olmayınca olmuyor benim için yapamam yani yapanlar içinde zordur

1

Tek kelimeyle kabusum kirlenmesin diye doa ediyorum cama çıkması bir dert inmesi bir dert silmesi nefret dehşet

5

Dünyanın en uyuz işi. Birisi otomatik cam silme makinesi icat etse Amazon'a bile 5 basar.

3

Dublex bir evim var ve 11 cam mevcut bunlardan ikisi fransız cam yani silmek için bikaç güne ihtiyacım oluyor. Bez yada gazete ile siliyorum . tüy bırakmayan kumaşlar seçiyorum. O kadar sık kirleniyor tozlanıyorlarki çok zorlanıyorum malesef

5

Ev hanımlarının çoğunun sevmediği iş korktuğu iş ve gerçekten kötü sonuçlar yaşanabilecek bir iş geçen bir video izledim sanırım Barış Özcan olması lazım şu şekilde söylüyordu dünyada iş merkezleri var gökdelenler hepsi cam ile kaplı bunu yapacak teknolojiye sahibiz ama dışındaki camı halen insanlar siliyor ve tehlikeli bunu yapabilecek gümüz var ama temizlemek için camları silmek için bir icat yok güzel video olmuştu sonuna kadar izledim çokta haklıydı teknoloji ilerlese bile bazı küçük görünenleri yapamyoruz

3

Cam silmek annemin yaptığı wn çok eylemdir cam silme malzemeleriyle surekli cam siliiyor bir takıntısı var hiç korkmuyorlarda 10. Katta olsa çıkıp siliyorlar abi yüreğim hopluyor gördüğümde umarım böyle yüksekten düşme gibi kötü olaylardan kayıp yaşamayız

2

taşınalı 4 ay oldu şuana kadar camları temizlemedim aşırı yorucu bir iş hem doğa olayları sürekli devam ediyor ben camı silsem tekrar kirlenicek.

Cam silmek ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.