5.0

Midi Etek

önce - diğer kategorisine merak-edilenler ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Midi etek kadınların giydiği bir kıyafettir. Midi etekler ne çok kısa ne de çok uzun etekler değildir. Yani mini etek ile yerlere kadar uzun olan iki etek modelinin ortası bir modeldir. Midi etekler genellikle diz kapağının hemen altında ki yere denk gelmektedir.

5

Diz hizasında bir boysa olan etekler verilen addır. Ne kımini etek kadar kısadır ne de maksi kadar uzundur. Kadınların çoğunun tercih ettiği bir boydur. Eteğin modeli midi etek olmasını etkilememektedir.

5

Uzun etek giymeyi sevmeyen kısa etek giymeye de cesaret edemeyen kadınların kurtarıcısıdır midi etekler. Diz kapağı hizasında veya birkaç santim aşağısında olan eteklerdir bu midi etekler. Kombinlerken de boyundan kaynaklı dikkat edilmesi gereken bir etektir.

5

Etekler, dünyanın hemen hemen her yerinde kadınların giydiği bir kıyafettir. Eteklerin uzunluk olarak çeşitleri vardır. Kısa, orta ve uzun bu çeşitlerdir. Orta boydaki eteğe midi etek denir. Midi etekler uzun etek giymek istemeyen ve kısa etek giymeye de cesaret edemeyen kadınların tercih ettiği bir etektir. Özellikle midi kalem etekler çok şık dururlar.

Midi Etek ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.