4.6

Ödeme Bekleyen Arkadaşlar

önce - diğer kategorisine bayzz ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ahmete sor sitesi belli soru ve cevap paylaşımı yapan üyelerine her ay yarışmalarla yaptığı düzenli ödemeleridir

paylaş - şikayet
5

Malesef biraz bekleyecem ödeme için çünkü yeniyim ve AP kurunun yükselmesini bekliyorum.

4

Günde 1000 ap kazançlardan bahsediliyor. kaç gün oldu 500 yapamadım.Bu nasıl oluyor bilemedim.Kurcaladıkça öğrenecez. İnşallah emeklerim boşa gitmez.

3

Ben bu ay talepte bulundum, bakalım önümüzdeki ay yatıracaklar inşallah. Siteden ilk defa para talebinde bulundum, güvenilir mi değil mi göreceğim. Şimdiye kadar paralarını alan çok iyi arkadaş var ama sonuçta insan kendi denemeden hiçbir şey güvenmemeli. Eğer önümüzdeki ay param yatmazsa görürüm ki site bozmuş, yok yatarsa devam ederim burada takılmaya. Kuru zaten şu an çok düşük, kazanmak çok zor. AP artmadan bozduracagimi ve tekrar talepte bulacağımı hiç zannetmiyorum. Bekleyip göreceğiz. Bir ay sonra paramı alıp almadığımı yazarım size.

paylaş - şikayet
5

Bende ödeme bekliyorum Cuma gününe kadar yatırılacaktır bu konuda hiç bir endişem yok zaten takip eden ayın ilk iki haftası içerisinde yapılır diyor ödemeler için daha hafta bitmeden sabırsızlanan çok kişi var bunu görüyorum ayın 15’i geçer tamam bir hak arayışı olsunda ayın birinden beri ne zaman yatacak neden yatmıyor ödememi olmayacak gibi sorular gördüm bugüne kadar bekledik üç gün daha bekleyebiliriz. İsyana gerek yok

5

Geçtiğimiz ay çekmiştim paramı, ozaman ap kuru daha yüksekti, yüksek olduğunda paraya çevirince daha çok olmuştu, ama şimdi çok düşük ap kuru, biraz fazla biriktirmek lâzım ap leri ve ap kurunun yükselmesini beklemek en doğrusu

4

Ödeme yapılmasını bekleyenlerden biriyim. 15'ine 3 gün kaldı şunun şurasında. Geçen ay daha erken yapıldı ödemeler ve ödeme alacakların sayısı ve ödeme miktarları fazlaydı. Buna rağmen erken yatırıldı. Bu ay gecikme sebebini merak ediyorum. "İlk iki haftasında ödeme yapılır" deniyor fakat illa son güne dek neden bekletiliyor onu çözemiyorum. Tek günde yatıracaklar sanırım herkesin ödemesini. Belki bugün başlar ödemeler diye ümit ediyorum. Bekleyip görelim.

5

Ödeme bekleyen arkadaşlar, Ahmetesor sitesinde biriktirdikleri Ap'leri Türk lirasına çevirme işlemi gerçekleşen ve bozdurdukları kadar Ap'nin Türk lirası değerinin hesaplarına yatırılmasını bekleyen Ahmetesor kullanıcılarıdır. Ödemeler her ayın ilk ya da ikinci haftası yapılmaktadır. Bu siteden para kazanmış çok fazla insan vardır bu yüzden paramızı alayamayacak gibi süşünüp paranın hesaba yatması gecikince evham yapmak yanlıştır. Ben uzun bir süre Ap biriktirmeyi düşünüyorum. Eğer kur yükselirse o zaman bozduracağım ve ödeme bekleyeceğim.

Ödeme Bekleyen Arkadaşlar ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.