4.3

Kaçak Gelinler

önce - dizi-film kategorisine merak-edilenler ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kaçak gelinler 2014 yılında yayın hayatına başlayan komedi dizisidir. Dizi de nikah masasından kaçarak evlilikten vazgeçen 3 genç kızın yollarının kesişmesi ile gelişen olaylar anlatılmaktadır. Kaçak Gelinleri Deniz Baysal, Selin Şekerci, Açelya Topaloğlu canlandırmaktadır. Bu üç kaçak gelin farkında olmadan ünlü de olmuşlardır.

4

kaçak gelinler çok güzel bir diziydi 3 kızın gelinlikle havva limanında uçağı kaçırmamak için çabaladığı ve 3 gelinin karşılaşıp arkadaşlık kurmasını anlatan güzel bir dizidir.

3

Kaçak Gelinler, yakın zamanda başlamış ve şu anda devam etmeyen bir Türk dizisidir. Kaçak Gelinler dizisinde birbirinden haberi olmayan birbirini tanımayan üç ayrı gelin istemedikleri, sevmedikleri adamlarla evlenmek üzereyken nikahtan kaçarlar ve hava alanında üçü karşılaşırlar. Olaylar orada başlar ve farklı yerlere doğru gider.

5

Aslında ilk bölümü çok saçma idi. Nasıl olur da üç kadın aynı anda farklı olarak bir de düğünün gelini aynı anda kaçar iken hava limanından tanışabilir. Bir de üstüne üstlük çok yakın arkadaş olup aynı evde ev arkadaşı olarak yaşar diye düşünmüştüm. Selin Şekerci, Açelya Topaloğlu bir de Deniz Baysal baş rollerindeydi. Daha fazla spoiler vermek istemem ama dizi biraz komikti. Zaten bu tür sitkom tadındaki komedi dizilerinde pürü pak olmasa da kusursuz ve mantıklı senaryo yaramamak lazım. Ama Selin Şekercinin canlandırdığı Şebnem'in özgüveni ve ayarlı lafları hazır cevaplılığını beğeniyordum.

Kaçak Gelinler ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.