4.8

Labirent : Ölümcül Kaçış Kitabı

önce - kitap kategorisine Drynn ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Labirent Ölümcül Kaçış kitabı James dashner tarafından yazılmıştır. Kitabın orijinal adı the Maze Runner'dir. 2009 yılında yayımlanmış bir gençlik kitabıdır. Kitabın kısa bir özetini yapmak gerekirse Thomas isimli bir karakterimiz var, bu karakter bir sabah uyandığında kendini bir odada bulur. Buraya nasıl geldiğini ailesini geçmişini hatırlamamaktadır, sadece ismini hatırlamaktadır ve etraflarını saran 4 duvar vardır. 30 gün içinde buradan nasıl çıkacaklarını hatırlayıp çıkmaları gerekmektedir . Thomas ve orada edinmiş olduğu birkaç arkadaşın yaşadığı maceraları anlatmaktadır. Kitabın daha sonra birçok serisi yapıldı.

paylaş - şikayet
5

James Dashner yazmıştır kitabı 2009 yılında. Filmi de olan bir kitap serisidir. The Maze Runner orjinal adı. Distopik bir evrende geçer kitap.

5

Evlerin boyutları vardır. Her evren boyut değiştirir. Her boyutta başka bir gözlemlenebiken bir evren bulunur. Aynı anda tüm evrenlerde zaman akılı devam etmektedir. Kısaca çoklu evren.

5

Labirent Ölümcül Kaçış kitabı, James Dashner tarafından yazılan ütopik, distopik ve fantastik bir kitaptır. Kitapta dünya berbat bir haldedir. Herkes virüs gibi yayılan bir hastalığın pençesindedir ve bu hastalık insanları adeta bir zombiye dönüştürmektedir. Bu duruma bir çözüm üretmek isteyen bir kurum da yeni bir düzen kurar. Yapay bir şehir inşa ederler ve buraya çocukları yerleştirirler. Çocuklar her şeyden habersiz buralarda yaşarlar. Ama bu şehir de tehlikesiz ve zararsız değildir. Dışarıda onları öldürmek isteyen yaratıklar vardır. Benim çok sevdiğim kitaplardan bir tanesidir. Fantastik ve ditopya kitaplarını seviyorum o yüzden bu kitabı da severek okumuştum.

5

Biliyorum filminide izledim ama kitapta bi kaç yer değişim ve daha ayrıntılı oluyo tabi filmi daha heyecan verici diğer alev deneyleri falanda çok güzel benim hosuma giden bir film yazarı çok güzel dusnumus bence.

Labirent : Ölümcül Kaçış Kitabı ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.