4.0

Aysun Kayacı

önce - kişi kategorisine merak-edilenler ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Aysun Kayacı bir zamanların en çok konuşulan mankeni. Aynı zamanda oyunculuk ve sunuculuk da yapmıştı. Aysun Kayacı'nın akıllarda en çok kalan rolü ise Doktorlar adlı dizi de canlandırdığı Kader karakteri. Ayrıca bir ara Aysel Gürel ile oynadığı reklam filmi de yayınlandığı dönem çok konuşulmuştu.

3

Aysun Kayacı ünlü bir mankendir. Aysun Kayacı ile ilgili en net hatırladığım zamanında çobanın oyuyla benim oyum bir mi olacak demişti bu lafı hatırlıyorum sadece. Onun dışında Doktorlar dizisinde Bir ara oynamıştı. Şu an pek görünürde olmayan izdivaca çekilmiş bir mankendir.

paylaş - şikayet
5

Dağdaki çobanın oyu ile benim oyum bir mi diye isyan eden yarı entellektüel olduğunu iddia eden eski manken. Muhtemelen gündemde kalmak için öyle yaptı ama. Artık bu laf ona yapıştı. Son yıllarda biraz kilo almıştı. Dublajlı olarak Doktorlar dizisinde rol aldı bir dönem. Bazı vizyon filmlerinde rol alan oyuncu en son akademisyen filan olmak istiyordu.

3

Aysun Kayacı, skandal sözü ile gündeme gelen eski bir mankendir. Aysun Kayacı bu skandal sözünde ''Dağdaki çobanın oyuyla benim oyum bir mi?'' demiştir ve bütün eleştrileri üzerine çekmiştir. Oyunculuk da yapmıştır özellikle Doktorlar dizisinde bir dönem yer almıştır. Ben oyunculuğunu başarılı bulmadım.

Aysun Kayacı ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.