5.0

Stcing

önce - kişi kategorisine cherubgirl ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kendisi ahmetesor üyelerindendir ve soruları ile oldukça dikkat çeken bir kişiliktir. Hem site de hem de gerçek hayatta tanıdığım iyi kalpli bir insandır. Çoğu kişiye de konuşma tarzı ve soruları ile kendini sevdirmiştir. Kendisine bol kazançlar diliyorum ve tabi ki de 5 puan veriyorum.

5

Stcing, kaliteli sorular soran, yerinde cevaplar veren, adalet duygusunu yitirmemiş "güzel insan" tanımlamasını uyan kullanıcılardan biridir. Tespitleri ve değerlendirmeleri her zaman "ayağı yere basar" niteliktedir. 5 puan yetmez bile ama fazla verme imkanı da yoktur. :)

5

Sitede bana samimi gelen ve sorduğu sorularla, verdiği cevaplarla mantığını ortaya koyan bir üyedir benim için. Sorularına cevap vermekten en keyif aldığım kişi de olur ayrıca. İyi ki böyle insanlar var sitede. Samimi, mantıklı, hoş soruları olan biridir Stcing. Saygılar efenim 5 puanımı da kaptınız.

5

Stcing, Ahemetsor sitesi üyelerinden bir tanesidir. Sorduğu sorular ve verdiği cevaplar cevaplamaya ve okumaya değerdir. Stcing aynı zamanda benim bulunduğum grubun cherubgirl ile birlikte idare etmektedir. Bu konuda ikisi de oldukça başarılıdırlar. İkisine de hem Ahmetesor sitesinde hem de kendi hayatlarında başarılar diliyorum.

Stcing ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.