4.3

Searching

önce - dizi-film kategorisine cherubgirl ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Türkçe diline çeviri ile kayıp aranıyor ismini alan film, 2018 ABD yapımı bir gerilim filmidir. Hem de ne gerilim filmidir yani, aksiyonu heyecanı en üst seviyededir. Konusu ise; bir babanın kayıp olan kızını ararken laptopunda bulduğu ipuçlarından yararlanmasını ve verdiği mücadeleyi anlatmaktadır. Final ise tam bir sürprizdir.

5

Bu film çok iyi gerçekten farklı bir anlatım tarzı var. Bilgisayar ekranı üzerinden ilerliyor sürekli ve açılan pencereler ile görünüyor. Ama bu kadar basit değil tabi dolu dolu olan bir film. Kayıp kızını bulmak için polise başvuran ama internetteki ipuçlarını takip edip arama yaparak polisten bin kat daha iyi iş çıkaran bir adamı konu ediniyor. Finalde ise asıl olay açığa çıkıyor izlenmeli izletilmeli.

3

Ben bu filmi izledim. En çok ilgimi çeken şeyse fragmanı olmuştu. bu nedenle filmi altyazı olarak bulduğum İlk seferde filmi izledim. Filmde bir babanın kaybolan kızını araması konu edilmiştir. Filmin başında kızın yapacağı şeyler ile ilgili çok farklı şeyler düşün dürtüyor oysa filmin sonu gerçekten çok daha farklı bitiyor. Bazı açılardan beklenmedikti. Çerezlik izlenebilir güzel bir film.

Searching ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.