5.0

Hayalet Sevgilim

önce - müzik kategorisine merak-edilenler ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Hayalet sevgilim 2005 yılının sonlarına doğru internette hızla yayılan İrem adlı bir kız tarafından seslendirilen şarkıdır. İrem daha önce hiç albüm yapmamış ve ünlü olmayan bir isimdi kendi yazdığı ve seslendirdiği şarkıyı youtube yüklemişti ve bir anda beklenmedik bir şekilde hayalet sevgilim şarkısı popüler olarak İrem'i ünlü yapmıştı. 15 Şubat 2016 da İrem hayalet sevgilim şarkısı ile aynı adı taşıyan albümü çıkarmıştı.

5

Ceza mı buğu çektiğim çile mi kar tanesi gibi avcxunda eriyen göz bebeğim..... Bebeğim benim hayalet sevgilim diye devam eden 2000li yılların başından hit bir şarkı. Zaten söyleyen kız bir daha patlamadı ve intihar haberi gibi magazinsel habeelee ile gündeme gelmeye çalıştı. Ara ara şarkı çıkarsa iyi idi ama şöhret işte. Püf diye kayıveriyor insanın elleri aracından.

5

Hayalet Sevgilim, ergenliğimin zirvesini yaşarken dinlediğim ve bağımlısı olduğum şarkılardan bir tanesidir. Bu şarkıyı İrem söylüyordu ve çok güzel söylüyordu. Telefonumdaki en değerli şarkılardan bir tanesiydi.

Hayalet Sevgilim ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.