3.8

Marketlerde satılan sucuklar

önce - ürün kategorisine Saade-t ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bu sucuklar işlenmiş sucuk oldukları için markası ne olursa olsun kanserojen içeriyormuş, internette bir yerde okudum, yani sucukların her türlüsü kanserojen içeriyor yemeyin yazıyordu

5

market lerde satılan sucuklar güzel değil ama mecburen yiyoruz bazende kendimiz yapıyoz ama onnumara oluyor en iyisi kendin yapman içinde ne olduğunu bilip rahatlıkla yiyorsun

5

marketlerdeki sucuklar pek sağlıklı değil organik sucuk tercihimdir .

4

Markette satılan sucuklar ısıl işlem görmüş sucuklardır. Ayda 1 tüketebilirsin derim. Daha fazla tüketmemelisin. Kanserojen madde içerirler. Ve daha birçok zararları vardır. Kasaptan alabilirsin. Organik sucuk yada büyük marketlerin kasaplarında ucuza bulabilirsin.

3

marketlerde satılan sucuklar bence çok ta sağlıklı olduklarını zannetmiyorum çünkü bunlar ısıl işlem görmüş olduklarından sağlık açısından zararlıdır.bu marketlerde satılan bir çok sucuk çeşidi de vardır mesela et sucuklarından sultan sucukları şahin sucukları coşkun sucukları bu marka genelde bim de satılıyor namet sucukları gibi sucukları vardır.

3

Marketteki sucuklar tabii ki paketlenmiş her şey gibi sağlığa zararlıdır. Fazla işlen gördükleri için tercih edilmemeleri gerekir. Kasaptan alınabilir ya da imkan varsa yapılabilir.

5

Marketlerde satılan asıl işlem görmüş sucuklar genelde yumuşak yaptı ve gören olarak daha ucuzdur. Kimisi karışık ve çok ağır kokar. Herkes sucuk yapamaz. Ama genelde sucuk yapmak zor bir şeydir uğraşlıdır. Kurutmak ve kuru serin yerde muhafaza etmek ister. Ama batısı pahalı ve el yapımı sucuk da satar.

2

Marketlerde satılan sucuklar işlenmiş ve içinde nitrat olduğu için kanserojendir.Tüketilmemesi gereken gıdalar arasındadır.

2

Marketlerde satılan sucukların bazıları merdiven altı şekilde üretilmektedir. İçerisinde ne olduğu belli değildir. At, eşek eti, tavuk kıkırdağı karıştırıldığı söylentileri var. Güvenmek ve tüketmek zor. Market sucukları alınmaz.

Marketlerde satılan sucuklar ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.