3.9

Aatıf Chahechouhe

önce - kişi kategorisine mutluluk ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

atif şeysu yu Fenerbahçe 2016 yılında Sivasspor'da transfer ettiği bir orta saha futbolcusudur 2013-2014 sezonunda gol kralı olmuştur aslen faslı olan birisidir Şu anda da 30 31 yaşlarında olması gerekiyor

2

Ya bu adam galatsarayad oynayan çokta mutevazi bir topçuydu değilmi ben şimdi hatırladım evet oydu severdim onu halada severim

3

Aatif chahechouh doğum yeri fransa olup Fas uyruğuna sahip bir futbolcudur. Ülkemizde ise Sivasspor da oynayıp sonra Fenerbahçeye gelen ve beklentilerin altında kalan ve şuan Rizespor oynayan orta saha ve forvet bölgelerinde oynayan 32 yaşında bir futbolcudur. Anadolu takımların da iyi oynayan ama büyük takımlarda beklentinin altında Kalan bir oyuncudur.

5

Sol açık ve forvet mevkiinde forma giyen fransalı futbolcudur. Şuanda Rizespor da oynuyor fakat öncesinde fener onun da öncesinde Sivas spor da oynamıştır.

1

İsmini görmeye bile tahammülüm kalmayan futbolcudur. Sol kanat oyuncusu ama attığı pasların ve yaptığı çalımların çoğu geriye doğrudur. Kırk yılda bir de şut çeker.

3

Beğendiğim bir futbolcu Fenerbahçe değerlendiremedi Rize de kendini yine kanıtlayacağına eminim.

4

Rize-Fener maçında kendini göstermek için elinden gelenin fazlasını yapcağından eminim performansını en üst seviyeye taşıyacak o maç.Zaten kaliteli bir futbolcu bide bu maçta izleyin derim :)

5

Fenerbahçe'de harcanan Faslı futbolcudur. Çaykur Rize Spor'da tekrardan kendisini gösterme imkanı bulmuştur. 2013-2014 sezonunda Sivasspor'dayken Spor Toto Süper Lig Gol Krallığı ünvanına lâyık olmuştur.

5

Valla hiçbir futbolcu milyon dolarla maaş almayı haketmiyor,90 dakika oynayabilir lakin 90 dakika boyunca top koşturan yok,kendini gösterdikten sonra kenara çekilip maaşı almayı bekliyorlar.Bunlara asgari ücret verin bakalım 90 dakika nasıl top koşturuyorlar göreceksiniz.

paylaş - şikayet
5

Türkiye liginde Sivasspor takımında oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuş başarılı yetenekli kaliteli futbolculardan biri olarak gösterilmiştir ancak istenilen seviyede olmamasından Rizespor takımına transfer oldu ve şu an orada top koşturan Faslı 1.76 boyunda kanat oyuncusu

3

Spikerlere soyadını okuturken inme geçirten futbolcu .

5

Küçük takımların büyük oyuncusu. Tam bir görev adamı.

5

Atıf yetenekli bir futbolcu fakat fenerbahçeye gelene kadar bireysel yeteneğiyle geldi fenerbahçe ondan takım oyuncusu olmasını istedi ve bunuda yaptı ancak herkez sivastaki çalım atan gol atan bireysel oynayan aldımı giden atıfı bekledi öyle bişey yok şimdi rizede eski günlerindeki gibi at atıfa gitsin sistemiyle top oynuyor ordada iş yapar.

4

Doğru kullandığınız zaman işinize yarayacak bir futbolcudur.Bazen parlak,bazen de sönük performanslar göstermiştir.Şuan da Çaykur Rizespor kulübünde top koşturmaktadır.Kendisi sevdiğim bir futbolcudur.

5

Sivastayken süperdi iyi topçuydu ama fenerbahçe de pek iş yapamadı ama hiç değilse tiner çekmedi

Aatıf Chahechouhe ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.