4.4

Huysus Virjin

önce - kişi kategorisine Furem ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Seyfi dursunoglunun sahne adıdır.
Kendisi Trabzobludur.86 yaşındadır.

paylaş - şikayet
4

Seyfi Dursunoğlu’nun sahne adıdır. Kendisi kanto dansıyla bilinir. Günümüze kadar bir çok dans yarışmaları ve eğlence programlarını sunan gelmiş geçmiş en komik sanatçılarımızdan biridir.

paylaş - şikayet
5

Tuhaf konuşmaları izleyenlere sataştığı ters cevaplar veren karakter aslında televizyon programları yapan hatta Turabi onun sunduğu bir programa katılmış eskiden daha Survıvor katılmadan önce hayat hikayesi ile ilgili video çekilmişti büyüdüğü ev izlemiştim

5

Katinanın elinde makamı ah diyemez ah diyemez. Bir ara çocuk iken gerçekten kadın sanmıştım. Seyfi Dursunoğlu canlandırıyor. Kendisinden başka birinin canlandırdığı zaman bozuluyor kıskanıyor. Yıllarca show da yapmış bu karakter ile.

4

Huysuz Virjin, Seyfi Dursunoğlu'nun yarattığı, can verdiği bir karakterdir. Seyfi Dursunoğlu Huysuz Virjin karakteriyle adeta bütünleşmiştir. Huysuz Viejin tıpkı bir assolist gibi giyinir sarı kısa ve bukleli saçları vardır.

3

Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu nun canlandırdığı bir karakterdir.bu isimde Seyfi Dursunoğlunun bir programda iken kendisinin bir şeyi beğenmemesinden dolayı ona huysuz adını takmışlar vede adı da huysuz virjin olarak kalmıştır.kendisi bir çok programda oynamıştır.huysuzla dans eder misin show tv de star tv de benzemez kimse sana diye programları da vardır.

4

Bir zamanlar televizyona çıkardı ama artık o programlar bitti çıkmıyor bayadır .

Huysus Virjin ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.