4.3

E-Kitap

önce - kitap kategorisine naznurali ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

E-Kitap yazmak gayet güzel, zevkli, sürükleyici amma velakin yayınlama konusunda çok zorlanıyorum. Ama kitap okumak başlı başına bir serüven kabul etmek lazım.

4

E-kitap, oldukça kullanışlı bir sistemdir. Çünkü istediğiniz kitaplar telefonunuzun içindedir ve kolayca yanınızda taşıyıp istediğiniz gibi okuyabilirsiniz. Ama kağıdın, mürekkebin verdiği keyif dijitalin verdiği keyiften kat kat üstündür. Bununla ilgili birkaç uygulama var. Bu uygulamalardan bir tanesinde aslında yazar olmayan her yaştan insan kendi kitaplarını yazıyorlar. Edebi açıdan düşük eserler oluyor ama aralarından başarılı olanlar da çıkıyor.

5

Kitap okumanın günümüzde birçok farklı yolu vardır. Yalnızca kitapları kitapçılardan satın almak zorunda değilsiniz. Artık internetten kitap okumak çok kolay ve mümkün. ekitap dediğimiz bu uygulamalar sayesinde yalnızca parmağınızı hareket ettirerek sayfaları çevirebilir ve kolaylıkla kitap okuyabilirsiniz. Gerçek kitabın verdiği hazzı verir mi orası size kalmış.

5

E kitap telefona indirme onun için özel cihazlar var onlardan birini al telefondan okuyunca insanın gözü yorulur beş dakka sonra uykusu geliyor insanın

E-Kitap ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.