3.8

Fıtık

önce - diğer kategorisine Ssiimmm ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Fıtık, düzgün olan yapımızın bozulmasıyla birlikte normal yapının dışına doğru yayılmasıdır. Bel fıtıkları genellikle şiddetli bel ağrısı ile kendini gösterir. Bu bel ağrısı bacağa vurarak acıyı dayanılmayacak hale getirir.

4

Iç organlardan birinin bir parçasınin çoğunlukla bağırsağın bölümünde bulunduğu ic çeperinde doğal olarak olan veya sonradan olma bir delikten olma bir delikten dışarı taşarak deri altında bir şişkinlik oluştuma durumudur ve sonradan da çıkabilir yada kendimize çok yüklendiginizde oluyor ve ameliyat ile düzeltilebilir.

3

Fıtık, iç organların onları çevreleyen zarda oluşan bir boşluktan dışarı çıkmalarına fıtık denir. Fıtık genel olarak bağırsakta meydana gelir. Benim de bebekken doğuştan kasık fıtığım varmış ve bu yüzden ameliyat olmuşum. Fıtık durumlarında şişlik dışarıdan görülebilir ve hissedilebilir büyüklükte olabiliyor.

2

Fıtık bel fıtığı boyun fıtığı gibi ayrılıyor. Ülkemizde Fıtık çok yaygın olmakla birlikte bel Fıtık ları beli zorlama durumunda ortaya çıkıyor.

5

Fıtık vücudun bazen bel bölgesinde bazen kasık kısmında bağırsakların dışarı çıkması ile oluşan bir rahatsızlık olarak bilinir, ufak bir ameliyat ile çıkan bağırsakları tekrar yerine yerleştirip deriye dikiş atarak ameliyat yapıp tedavi edilir

Fıtık ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.