4.3

aglayan bebek

önce - kişi kategorisine Vldnus ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Çok zor öyle bir bebeğe sahip olmak herşey için aglarlar bazen baş edemicek duruma gelirsin kendini bile suçladığın anlar olabiliyor bakamıyorum suç bende mi gibi. Çok zor şimdiki bebekler ve cocuklar . ALLAH yardım etsin bebeklilere.

5

Ağlayan bebekler bazen çok tatlı görünüyor ama onlar bağırdıkça bağıra bağıra ağladıkça bazen gerçekten için parçalanıyor. O küçücük bedenden nasıl çıkıyor bu ses. Ne yaşıyor acaba bu kadar da ağlıyor diye. Keşke kendilerini bebekken de anlayabilseler.

paylaş - şikayet
4

Bebeklerin yapabildikleri yek şey ağlamaktır zaten. Her bebek ağlar çünkü isteklerini ve sorunlarını sadece bu şekilde ifade edebilirler. Bazı bebekler çok ağlar bazı bebekler az ağlar. Evet durmadan ağlayan bebeklerin sesi dışardan biri olarak beni de rahatsız ediyor ama yapacak bir şey yok.

3

Ağlayan bebek normal bebektir. Bir bebek sorunlarını ifade etmek için ağlama ile seçebilir çok sakin de olabilir. Bir bebeğe bakmak başlı başına büyük bir sorumluluk olduğu için ağladığı zaman da ilgilenmek öyle bir sorumluluktur. Ve ben ağlayan bebeklere kızılmasını çok saçma buluyorum.

5

Letgo ikinci el eşya alım satım olarak bilinen, reklamını sağlam yapan bir teknolojik spot mağazası denilebilir. Çoğu insan alışveriş yapıyor bu siteden. İsteyensrediğini satıp istediğini alan bir site.

aglayan bebek ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.