4.4

Kırılmaz telefon camları

önce - ürün kategorisine Ruya ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kırılmaz diye taktırdınız telefon camlıları telefonumuzu ne kadar koruyor orası muamma Ama şu an bir aydır takılı bir sorun olmadı belki merdiven altı ürünler kırılabilir ama orjinal kırılmaz cam takıtira bilirsek gayet de iyi telefonumuzu kullanabiliriz.

paylaş - şikayet
5

kırılmaz camlar çok fazla bir darbe olmaması şartıyla telefonların kırılmasını engellemek için telefonların camlarına takılırlar.bunların bir tarafı yapışkan bir durumdadır bunu telefonun camına yapıştırmak için öncelikle telefon camı çok iyi temizlenmesi gereir vede ondan sonrada yavaş yavaş içerisinde hava kalmayacak şekilde takılır.

5

Ben cep telefonum'da kırılmaz cam kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir çok defa telefonumun kırılmaz camı çatladı, kırıldı yenisini almam gerekti. Eğer kırılmaz cam takılı olmasaydı, telefonun camı kırılacaktı. Kırılmaz cam 10 TL cep telefonu ekranındaki cam ne kadar bilmiyorum ama 10 TL'den pahalı olduğu kesin. Yanlız dikkat edilmesi gereken bir durum var. Bazıları kırılmaz cam diye, ince bir jelatin tipli koruyucu takıyorlar, işte bu kırılmaz cam değil bu sadece telefonun camının çizilmesini engeller ancak ekranı korumaz. Kırılmaz cam kalın, sert bir tabaka'dan oluşmakta ikisini karıştırmamak lazım.

5

kırılmaz cam diye satılır ama hep kırılır ve genelde tam yapışmaz boncuk boncuk içinde hava bırakır insanı gıcık eder

5

eğer içinde hava kalırsa çok kötü gözükür ama sadece ismi kırılmazdır hepsi kırılmaya megillidir

5

Telefonumuzun ekranının kırılmasını önlemek amacıyla şeffaf ve sert malzemeden yapılan bir koruyucudur. Çok kaliteli olduklarını düşünmüyorum kırılmaz cam olan telefonum lastiğin üzerine düştüğü halde ekranı paramparça oldu. Sıcaktan çatladığını bile gördüm. Pek güvenilebilecek bir malzeme olduğunu düşünmüyorum.

5

kirlmaz cam bencede kirilmiyo telefonu koruyo darbeye düşmeye kirilmaya karşi iyi oluyo bence her telefona takilmasi gereklidir o kadar para verip telefon aliyoz aldigimizda iyi kullanmadan elimizden dikkatsizce düşüp kiriliyo son ekran kiriliyo bir sürü masraf çikariyo insan kirilmaz cam teli korunmasi icin takili olamasi gerekir hem teli korur elimizden düşürsek bile teli kirilmaz cam gider tel sağlam kalir bizede boş yere masraf çikmaz

3

Kırılmaz telefon camları, adını asla karşılamayan ürünlerdir. Bu kırılmaz telefon camları bazen en yumuşak düşüşte bile kırılırlar. Ama telefonun ekranının kırılmasından daha iyidir. Aslında kırılmaz camlar telefonu korumak için kullanılır ama telefonda kırılmaz cam ve kılıf takılı olduğu halde bazen düştüğünde ya da bir darbe aldığında telefonun kendi ekranı da kırılabiliyor. Bu yüzden işe yarayıp yaramadığı konusunda pek emin değilim.

3

kırılmaz olan bir şey yoktur kırılıyor vala çat diye neyse yeter ki kalpler kırılmasın

paylaş - şikayet
5

Kırılmaz filan değil . kırılıyorlar ismi öyle. Zaten tüketici hakları mahkemesine gidince paranızı iade ediyorlar mecburen . ama alan filan duymadım. Adı kırılmaz ama kendisi kırılan şey. En ideali silikon cam.

2

Onca para verio aldigimiz akıllı telefonlar camları kırılmasın diye bir o kadar daha para bayılıyoruz. Kırılmaz cam en ucuzu 50 lira, ama orjinal ise 200 den başlıyor. Koruyor korumasına ama telefonu alırken zaten en az 5000 veriliyor, bari cami hediye edin. Ama olmaz kapitalizm oyunlari hep bunlar. Valla ben aliexpressten 5 liraya silikon kılıf aldım çok memnunum tavsiye ederim.

paylaş - şikayet
5

Normal 12 falan kaçta uyudugumızdan ziyade kaç saat uyuduğunuz önemlidir eğer yetişkin birisi için günde 6 saat uyku yeterlidir tabi bu çocuklarda birazda bebeklerde biraz daha uzun

Kırılmaz telefon camları ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.