4.5

Vazgeçmek

önce - diğer kategorisine Bdryglsrn ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Vazgeçmek, uzun bir süre peşinden koşulan bir şeyin peşini bırakmaktır yani pes etmektir. Vazgeçen kişiler o olayın olacağına dair umutları kalmayan kişilerdir ve daha fazla çabalamanın boşa uğraş olduğunu bilirler.

5

Vazgeçmek cesaret işidir.Bazen vazgeçtim dersin ama vazgeçememişsindir.Sadece çabalamaktan vazgeçmişsindir.inşallah hepimiz bir gün güzel bir şekilde vazgeçip hayatımıza yön vermeye başlayabiliriz

4

Vazgeçmek kadar zor birşey yoktur. Elinden gelen herşeyi yapmışsındır artık hiçbirşey değişmez yıpranmışsındır en son kendini zorlaya zorlaya vazgeçersin.

paylaş - şikayet
4

Vazgeçmek basitlik, korkaklık, en basit yoldur. Ama yaptığın şeyin kötü olmasından dolayı vazgeçmek iyi bir karardır. Güzel olan ne varsa vazgeçmemeli yada kötü olanı iyi hale getirmeye çalışmaktan vazgeçmemelidir.

4

Vazgeçmek nasıl olur bir şey için çok çabalarısin yapmak için elinden geleni yaparsın bakıyorsun olacak gibi değil umudunu kaybediyorsunuz önce daha sonra vazgecmen gerektiği anlıyorsun zor olsa da bazi seylerin olmayacağı hayat gösteriyo sana ve öyle olunca insan vazgeciyorm. Buna önce inanmak lazım tabi yoksa sadece söylemekle kalınıliyor. Bunun için kafada bitmesi lazim Bence.

5

Vazgeçmek bilerek ve isteyerek yapılan bir şey değildir. Genellikle zorunlu haller dışında birileri bir şeylerden veya birilerinden vazgeçer. Artık bir şeyler ilerleyemediği zaman kişi çareyi vazgeçmekte bulur.

5

vazgeçmek insanları bir çok sebepten dolayı yapmak istediği şeyleri yapmayı bırakmalarıdır.mesela bir insan bir yere gezmek için gitmeyi düşünür vede bu gezmeden öncede bir sebepten dolayıda bundan vazgeçmeleridir.yani bir insan vazgeçebilmesi için öncelikle yapmak istediği bir şeyin olması gerekir vede onu yapmayı bırakmasıdır.

4

Vazgeçmek vereceğimiz çok zor bi karardır.Vazgeçmek için çok güçlü ve sabırlı olmamız gerekir.Vazgeçmek ölmenin bi parçası gibi bişey benim için.

5

Vazgeçmek ;
aklıma uzun süre üniversite deneyip , artık olmayacak demişliğimdi tam vaz geçtiğim sene gelen kazanmışlık ile sevinememem . Vazgeçince dünya mirası önüne serseler umrunda olmuyor çünkü hedefin degeri kalmıyor . artık gözünde sıradan bir şey ve emeklerine cevap vermemiş ve diyorsun ki olsa ne olur olmasa ne .

3

Vazgeçmek bazı konular için bi başarıdır bence olmayacak bişeyden vazgeçmek başarıdır. Sigaradan vazgeçmek bi başarıdır. Ama çabalamayıp pes edip vazgeçmek, vazgeçilmemeli bence daha çok çaba daha çok hırs olucak bişey de bunu başaran birileri varsa sen niye başaramayasın ki ?

5

Elimizden geldiği kadarını yapmak ve vazgeçmemek.Ama elinden bir şey gelmediği noktada da vazgeçmek ve yeni başlangıçlara yelken açmak en mâkul olanıdır.Yani bu dengeyi kurmak en güzel yöntemdir.

Vazgeçmek ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.