3.9

Sturbucks

önce - mekan kategorisine kivircikceren ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bence fiyatlarını çok pahalı zannediyordum fakat gayet makul fiyatları var fakat yeni ürünler eklemişler termos gibi onlar çok pahalı ama genel olarak kaliteli bir yer. Her şehirde şehrin tam merkezinde olmalarını isterdim. Genelde merkeze uzak yerlerde şune açıyorlar.

3

Take away akımının öncülerinden olduğu için çok fazla rağbet gören bir kahvecidir.Kahveleri aşırı güzel olmasa da insanı evinde hissettiren rahatlığıyla saatlerce oturulan yerdir.Starbucks kitlesine karşı aşırı bir önyargı olsa da aslında hizmetlerinin karşılığını hakeden köklü bir marka olduğunu düşünüyorum.Ancak yeni akım kahveciler sayesinde bir düşüş yaşayacaktır.

5

Starbucks güzel bir fastfood içeçek mekanı bence franchasing olarak çok güzel bir uygulama

5

Ben sadece bi kere gittim bi tanıdığım oranın müdürüydü ve çok hoşuma gitti sıcak bi mekan içecek açısından gayet zengin bence tercih edilmeli arkadaşlarla buluştuğunuzda saçma sapan cafeler yerine Starbucks tercih edilebilir diye düşünüyorum

5

Bence Türkiye'de en güzel kahve çeşitlerini Starbuck da gördüm ve tatları lezzetli Fiyat konusuna gelirsek arkadaşlar fiyatı Türkiye şartlarına göre çok pahalı bakın brezilya'da 1.49 $ ha şimdi rakamda çok ucuz görünüyor 1.49$ dolar 7.86 Türk lirası yapar aşağı yukarı aynı fiyatta şimdi herkes diyor ya işte bilmem nerelerde ucuzmuş arkadaşlar her yerde ucuz ama işte maalesef Türkiye'mde gelir ucuz millet aç asgari ücreti 2020 lira ya çıkın size küçük bir örnek vereyim evlerden daha önce eksilmeyen domatesin fiyatlarından haberiniz var mı ortalama 10 lira benim burada demek istediğim kahve pahalı değil bizim paramız yok hayat şartlarına göre gelirimiz düşük arkadaşlar umarım anlaşılmıştır.<br />
yorumum umarım beğenmiş sinizdir iyi sabahlar.

4

Kahvesi ne diyecek lafım yok ama genel takılan insanlara bir beyin lazım

4

Lezzet açısından en sevdiğim kahveleri yapan firmadır Starbucks. Her zaman ilk tercihim orasıdır, mecbur kalmadığım sürece başka yerlerde kahve içmem. Gerçekten kaliteli içecekler üretiyorlar. Kahvenin içindeki sütü, şekerin dozunu, aromanın yoğunluğu bile sen ayarlıyorsun. Sana istediğin gibi veriyorlar kahveyi. Fiyat olarak da diğer cafelerden farkı yok. Hatta nispeten kalite olarak bakarsan diğer cafelerden daha uygun fiyatlı bir mekan.

3

çok gereksiz ve saçma bir yer ınsanlar sadece hava atmak ve foto cekınmek ıcın gıdıyorlar ben bu kadar kahve tutkunları görmedım adını bılmıyorlar boyutlarını soylıyemezler ama ılla orası gecın bunları lutfen sadece gösteriş

5

Bir ara çok sık gidip Baya kendi yollarım ile bedava kahve içtiğim mekandır.cheesecake güzel yapıyorlar. Biraz pahalı ama neresi pahalı değil artık. Global bir firma olarak iyi diyebiliriz ama sürekli süt tozu ve kahve kokuyor aromatik.

3

Bi kahve markası ama türk kahvenin yerini alamaz hava atılacak bi marka değil

3

Doğrusu Starbucks'tır. Çok çeşitli kahveler yapan bir kahve markasıdır. Son zamanlarda oldukça ünlenmiştir. Kahveleri gereksiz pahalıdır. Ama bazı insanlar buralardan çıkmazlar ve adeta su içer gibi kahve içerler. Özellikle gençlerin sıkça tercih ettiği mekandır.

Sturbucks ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.