4.6

Kopya Kağıdı

önce - ürün kategorisine xuntaxxinte ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

kopya kağıdı,üzerine A4 kağıdı,koyup A4 e yazdığımız tüm yazıların kopya kağıdının altındaki kağıda bire bir aktarılmasını sağlayan kağıttır. Bire bir aynısını yansıtır

4

Kopya kağıdı, bir metnin bir kaç kopyasını elde etmek için yazılmakta olan kağıdın altındaki beyaz kağıtların arasına konulmakta olan bir yüzü karbonlu kağıttır. Yanlış koyulması ile yazılan yazıda sıkıntılar olabilir.

4

Resim çizme yeteneği olmayanlar için birebir ideal bir çözüm

5

Kopya kağıdını bulandan allha razı olsun. O adamın mezarına gidip dua etmek istiyorum. Adam gibi adam. İnsan gibi insan.

5

Kopya kağıdı böyle küçük bir kağıttır oraya ezberleyemediğim şeyleri yazarım ve tabiki de yazarken ezberlerim çoğunu öyle bir şey var maalesef . bantla yapıştırırım bileğime uzun kollu giydiğimde içinde kalır ara ara bakarım sınavda . Maalesef ben de kopya çektim .

5

Kopya kağıdı, zor sınavlarda başvurulan bir kopya çekme yöntemidir. Bu tür zor sınavlara öğrenci tam olarak hazırlanamamıştır ve kendisine güvenmez dolayısıyla küçük kağıtlara o dersle ilgili formülleri ya da bilgileri yazar. Sınav öncesinde bu küçük kopya kağıtlarını bir yere saklar ve sınav esnasında bilmediği sorularda bu kağıtlara başvurur. Tavsiye etmediğim bir yöntemdir. Yakalanma ihtimali çok yüksektir.

Kopya Kağıdı ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.