3.8

Trend yol

önce - websitesi kategorisine eminebrnc ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Güvenilir bir site. Online alışverişimi her zaman Trendyol dan yapıyorum. Süper kampanyalar ve indirimler oluyor tavsiye ederim.

3

oldukça hızlı,gayet güvenilir,nazik çalışanlara sahip internet sitesi.
İnveon tarafından yapılmıştır.

4

Trendyol internetten birçok ürünün satışının yapıldığı bir yerde mesela burada elektronik ürünler Kozmetik ayakkabı erkek ve kadın giyimleri çocuk giyimleri bulunmaktadır erkeklere ve kadınlara ait seçenekler de vardır mesela erkeklerde saat gözlük iç giyim gibi eşyalar Kadınlarda da aynı ayakkabı spor giyimi gibi birçok çeşitleri vardır burada Ayrıca birçok çeşit marka da makyaj malzemeleri kozmetik ürünleri bulunmaktadır elektronik eşyalarda daha birçok beyaz eşya Ocak buzdolabı televizyon telefon televizyon gibi ürünler satılmaktadır

4

Trend yol internetten satış yapan bir alışveriş sitesidir. Trendyol da elektronik cihazlardan giyime bakım ürünlerinden ev aletlerine kadar daha birçok farklı kategori de ürünün satışı yapılmaktadır. Farklı butikleri bünyesinde barındıran Trendyol birçok farklı markanın satışını yaparak markalar ile alıcılar arasında bir köprü görevi görmektedir.

Trend yol ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.