4.0

The Boss Baby

önce - dizi-film kategorisine littleglasses ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Türkçesi patron bebek olan bu animasyon filmi gelmiş geçmiş en kaliteli animasyon filmlerinden biridir. Filmde yetişkin bir beyne sahip olan bir bebeğin onları tehdit eden köpek yavrularına karşı bir plan yapabilmek için geçici olarak bir aileye gelmesini ve oradaki abisi olacak Tim ile arasında olanlar anlatılmaktadır. En kaliteli animasyon filmlerinden biri bana göre. Netflix ile dizi şeklinde de yayınlandı. Özellikle son sahnesinde patron bebeğe gelen kargo'nun içinden çıkan boncuklar ağlatır nitelikte. Herkesin 7'den 70'e izlenmesi gerekiyor.

5

Türkçe anlamı Patron Bebek olan bir animasyon filmidir. Kardeşimle sinemada izlemiştik. Spoiler vermeden anlatmak gerekirse tek çocuklu bir aileye başrolde oynayak Patron Bebek geliyor. Ve Tim'in kardeşi oluyor. Ama bu bebek diğer bebekler gibi değildir. Kesinlikle animasyon film izliyeceğim diyorsanız tercih etmelisiniz.

3

İngilizceden çevirecek olursak Patron Bebek anlamına gelir. Bir süre önce çıkmış olan animasyon filmidir. Kalitesi tartışılır ancak 7ila 12 yaş çocuklara hitap etmektedir.

3

The Boss deri yani Türkçe adıyla patron bebek 1 animasyon filmidir 2017'de vizyona girmiştir Bu filmde Çocuklar Bebek olarak kalmakta ve de dünyada casusluk yapmaktadırlar 7 yaşındaki bir çocuğun üvey olarak bir bebek gelir ve çocuklar bu bebek arasında yaşanan olayları anlatan bir Animasyon filmdir

The Boss Baby ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.