3.9

Yapmacık insan

önce - diğer kategorisine Bdryglsrn ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Yapmacık İnsanlar Kendi Çıkarları için şekilden şekile girerek. Kendilerini iyi gösterir. Bu insanlara 2 yüzlüde denilebilir. Kişiye göre davranırlar. İhtiyacı olan insanlara ilgi gösterip işine yaramıyan insanlarıda tam tersine dışlarlar.

5

En sevmediğim insan tipidir.
Kendini olmadığı gibi gösteren, konuşmasından ve mimiklerinden bunu çok bariz anlaşılan insan.
Başkaları tarafından beğenilmek için kılı kırk yarar.
Birilerinin arkasından konuşma konusunda üstüne yoktur.
Yüzüne 6 kat fondöten sürüp ben doğalım demeye benzer.

4

Kendi çıkarlari için herşeyi yaparlar. Hem çok iticiler. Sevmediğim insan tipi. Ben böyle insanlardan uzak duruyorum sinirimi bozuyorlar. Çevremde de bulundurmuyorum.

4

Yapmacık insanlar genellikle iki yüzlü insanlardir Kendi çıkarlarıni hep düşünürler ve bir dediği bir dediği tutmaz genellikle kimsenin güveni kazanmayan kişilerdir.

2

Yapmacık insan samimi olmayan insandır. Çoğunlukla sevilmeyen bir tiptir. Genellikle sahte davranışlarda bulunur. Hiçbir samimiyet bulundurmayan kişilikli insan türüdür.

3

Yapmacık kelimesi bile kulağa bir itici gelmektedir. Yapmacık insanlar bir ortamda sevilmeyen ve davranışlarından dolayı dışlanan insanlar olur. İtici ve gereksiz samimiyetleri vardır.

3

En çekilmez insan tipidir. her tarafından yapmacıklık dökülür, saklanır bir tarafı yoktur, insanın gözüne gözüne batar... Sussa diye bakılır yapmacık insanın gözüne ama susmak bilmez, durmak bilmez, gitmek bilmez... İnsanın alıp başını gidesi gelir yapmacıklığın olduğu yerlerden uzak illere... Evlerden ırak olasıcalar...

5

Yapmacık insan her haliyle belli olur, konuşması, hareketi, mimikleri, sahte gülmesi, sahte ağlaması ne yaparsa kendini ele verir, yapmacık insan olmak yerine kendi doğal hareketleri ile insanlara yaklaşsa ve insanlarla iletişiminde kendine yakışan hareketleri ile iletişim kursa böyle daha çok sevilir

Yapmacık insan ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.