3.9

Simit ve çay ikilisi

önce - diğer kategorisine Vldnus ekledi.
57 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Her zaman için güzel bir seçenek olmasa da hızlı ve doyurucu bir kahvaltıyla da keyif yapılabileceğini gösteren muhteşem ikilidir.Özellikle acele edilen kahvaltılar için bir numaradır.

4

Aslında simitin yanında ayran meşhurdur. Ama bizler zamanla çayı ayrılmaz hale getirdik. Gerçekten güzel gidiyor. Ama yazın ayranla yemek daha güzel benim için.

5

Bide karşıda deniz olucak o manzara o simitin tadını daha da güzelleştiricek o çayın tadını daha güzel yapıcak. Çok basit her an her yerde bulabilceğiniz simit gayet doyurucu bide çay oldummu tamamdır zaten

5

muhteşem ikilidir.ben yanında bazen krem peynirde tercih ediyorum.istanbul da vapurla seyahat ederken olmazsa olmazdır.bazen açlık durumunda imdada yetişir bazen de keyif amaçlı atıştırmak için tercih edilir.

5

Çay ve simit kahvaltı için vazgeçilmez ikilidir. Yanında da Labne peynir olunca çok güzel bir üçlü olur. Her zaman kahvaltıda yemek zorunda değiliz, bazen aniden açlık bastırınca da tercih edilebilir. Yalnız simit çok fazla tüketmemeye dikkat etmek gerekir. Çünkü üzerine susam olduğu için kilo almaya sebep olur.

paylaş - şikayet
5

En uyumlu ikililerden biridir. Özellikle sabah saatlerinde bir fırından alınan sıcacık simiti yanında çay ve peynir varsa keyfine doyulmaz... Son zamanlarda susamların oranı düşürüldüğü için keyfi biraz kaçsa da hala en güzel kahvaltılar dan biridir.

5

muhteşem bir ikili olduğun düşünüyorum hele bir de simitte sıcak olursa tadından yenmez diye düşünüyorum

4

Mükemmel Uyum Sağladıklarını Düşünüyorum.Hele hele sabahları enfes gider.Hem karnınız doyar hemde mutlu olursunuz.

3

simit ve çay insanların bir çok zamanlarda yemek kahvaltı yaparken yedikleri en çok tercih edilen bir ikilidir.insanlar genelde her sabah bir kaç tane simit alarak genelde iş yerlerinde yemek için alırlar vede bundan sonrada iş yerinde bir çay demlerler vede ondan sonrada simitle beraber çayıda içerler.

4

En güzel ikili bence. Bide yanında peynirin olucak. Çok güzel oluyor. Sabahları kahvalti yerine bu ikiliyi tercih edenler var. En güzeli bu bence.

4

sabahleyin sıcacık simit yanında çay muhteşem ikili birleştiği zaman mis gibi yemeye doyamam

4

bu ikili muhteşem oluyor ama ben ayranla tercih ederim

3

2 lezzede ayrılmaz ikilerden birisi sabahları cok güzel gidiyor.

4

Offff ne güzeldir yanında da krem peynir varsa yeme de yanında yat.
Ama bir adanalı olarak simit şalgamda harikaaaaa

5

Simit çaydan çok simit ve kola tercih ediyorum. Çay pek sevmiyorum. Mecbur kalmadıkça da içemiyorum. Ayrıca ayran ve simitte seviyorum.

paylaş - şikayet
5

Simit çay ayrilmaz ikili eger ayrilirlarsa o lezzeti bir daha yakalayamiyacaklar

5

Paran az da olsa çokta olsa her zaman tercih edilen ikilidir.Sabah kahvaltılarinin en güzelini en sohbetlisini beraber yaptığımız muhteşem ikili sevmemek mümkün değil.

4

Ayy kahvaltı da sade onlar olsun insan yine bıkmaz ondan öyle bitirim ikili gibi

3

simit ve cay bence ayrilmaz ikili sabahlari kahvaltida iyi yenir ben arada yerimm simit susamiyla baya lezzetlidir param oldugu zaman sık sık alirim yemeye doyamam desem yalan olmaz her gun olsa yerim bikmadan usanmadan

5

Bir keresinde matematik sınavında üçgen vardı. Arkadaşım bu üçgeni kilot yaparak içine kadın oturtmuştu. Çok komik olmuştu. Bir aralar biz de hocalara sınav kağıdına not yazarak hocam bize puan verin diye yalvarıyorduk.

5

Simit vr çay ikilisi vazgeçilmez ikilidir. Bana göre simidin yanında en güzel giden içecek çaydır. Yani çay simide çok yakışır. Bir sabah sahilde bir elimde sıcacık simit diğer elimde çayım varken aldığım keyif paha biçilemez.

4

soğuk havalarda sıcak bir çay ve gevrek bi simit gibisi yok

5

Gevrek ve çaymi!!!
En sevdiğim işe her gittiğimde bi gevrek alırım sıcak sıcak işte ondan sonra ne uykum kalır nede halsizliğim beni hayata karşı dik tutan tek şey olabilir bide İZMİRİN havası ♥️

5

Mükemmel ikili. Öğrencilik hayatımda simit ve ayran olarak bu ikiliyi tamamlıyordum ama öğrencilik hayatım bittikten sonra simit ve çay ikilisine döndü. Ben yanında genellikle peynir tercih ediyorum. Simitte çıtır çıtır olacak tabii ki. Mis gibi olur.

3

Çay ne ile yenirse yensin daima gerçekten çok zevkli gelen bir şey. çayın yanına en çok tercih edilen şeylerden birisi ise Türk halkının vazgeçilmezi olan simittir. Bu ikili neredeyse efsaneleşmiştir. Öğrencilerin da sıklıkla tükettiği bir ikilidir.

Simit ve çay ikilisi ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.