4.0

Dayak yemek.

önce - diğer kategorisine ALFA ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Dayak yemek, bir kimsenin şiddetine maruz kalmaktır. Mesala dayak yenirken kafamız, kollarımız, suratımız ve vücudumuzun mıhtelif yerleri darbe alabilir. Tabi bunun kanunlarımızda suç olarak cezası var. Yani size dayak atan kişi hapis cezasına veya para cezasına çarptırılabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız ilk yapmanız gereken şey en yakın devlet hastanesinden darp raporu almaktır. Daha sonra polise şikayete bulunursunuz. Ve savcı gerekli girişimleri yapacaktır.

paylaş - şikayet
3

Dayı köpek Bence normal bir şey bir insan dünyaya geldim de azalması gerekir herhalde Ama her zaman da kavga etmemek gerekir gerekirse olabilir ama ben çok dayak yedim Küçükken çok da kavga ettim maalesef

3

İnsanın hiç olmadık anda başına gelebilecek bir durumdur. Ama bunu sebepsiz yere yapan kişiler insan değildir. Kadın ve çocukların dayak yemesi dünyada çok karşı çıkılan bir durumdur.

4

Dayak yemek bir insanın başına gelebilecek en kötü olaylardan biridir. İnsanı sadece fiziksel olarak değil, ruhen ve psikolojik olarak da yaralayabilecek bir şeydir. Kişinin üzerindeki etkisinin uzun süre devam edebileceği bir durumdur.

Dayak yemek. ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.