3.2

Mafya Babası

önce - diğer kategorisine anti ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Yasadığı örgüt olan mafyanın başında olan herkese sözü geçen kimse.

paylaş - şikayet
3

Genellikle filmlerden tanıdığımız şiddet meraklısı tiplerdir. hakları olmayanı almaya çalışabilirler, bir örgütün başında ya da bir basamağında bulunabilirler. Suça makineleri gibidirler. Bazen medyada bu tip insanların haberlerini görmek de mümkün olabilir.

4

Genellikle filmlerde karşılaşılır bunlar suç işleyen ve suça meyilli kişilerdir kara para aklama ile uğraşırlar hakki olmayan bişey için hakları varmış gibi davranıp yasa dışı yollarla akmaya kalkışırlar baya suçtan yargılanırlar. Bunlar yasadışı bir örgütün başında olan kişilerdir. Genellikle polis tarafından aranan kişilerdir.

4

Mafya kelimesi dizilerle birlikte hayatımıza girmiş kelimelerden biridir. Bellerinde silah taşıyan genellikle simsiyah giyinen ve grup halinde dolaşan haraç kesen bu kötü insanlar mafya diye bildiğimiz insanlardır. Her yerde olduğu gibi bunların da bir lideri vardır. Bu lidere mafya babası denir.

4

Mafya demek insanların yasadışı işler yapan ve de bu işleri yaparken de insanları öldüren kötü işler yaparım hiç çekinmeden her türlü kötülüğe yapabilen Gizli Bir örgüttür mafya babası da bu örgütü sözü geçen bu örgütte istediğini yaptıran ile örgütün tüm işlerini yöneten insanlara denir

Mafya Babası ortalama puanı 3.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.