3.8

tüp mide ameliyatı

önce - diğer kategorisine emelgul ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Obezite ameliyatlarından birisidir dünyada en çok uygulanan yöntemdir.Midenin % 80 lik kısmı çıkarılır ve kişi daha az yemek yemek zorunda kalır. Bir yıl içinde ağırlığının %80 i kaybeder.Buraya kadar iyi hoş da verdiği kiloları geri alan varmı?mesela 10 yıl sonra neler olur?

5

Tüp mide ameliyatı her kiloda olan insana yapılmayacak kadar tehlikeli bir ameliyat öncelikle belirtilen kilonun sınırları içinde olunmalı. Ayrıca bazı insanlarda genetik olarakta mide kanseri riski yüksek olduğu için herkes için uygun olduğunu düşünmüyorum.

paylaş - şikayet
3

Parası olana gayet kolay yöntemle kilo verdiren fakat risklerini de beraberinde getiren bir uygulama. Biz fakirler ama sağlıklı yaşayanlar olarak yeşilliklere devam.

3

Normal yollarla kilo veremeyen insanlar en son çözüm tüp mide ameliyatı oluyorlar. Böylelikle daha hızlı kilo vererek istedikleri kilo ya ve sağlık durumuna ulaşabilme şansları oluyor.bu yönüyle bir avantaj olsa da bu tüp mide durumu sağlık açısından olumsuzlukları da beraberinde getireceği düşüncesiyle önerilmemekte.

tüp mide ameliyatı ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.