3.8

Konuşmak için konuşmak

önce - diğer kategorisine Doğukan3425 ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Konuşmak için konuşmak ortada birşey yoksa bir fikri yoksa sırf birsey söylemek için insanlar in onu dinlemesi için alakasız mantıksız konuşan insanlara konuşmak için konuşuyorsun kendini gösteren ben konusim de hep kendini düşünen genelde doğruyu konuşmayan ağzı gevşek olan birşey demek isdiyen sürekli alakasız konuşan insanlar a denir.

2

Konuşmak için konuşmak o konu hakkında bilgisi yok yada orta da birşey yok konuşma atılır.

5

Konuşmak için sadece ortama göre laf eden sözlerine dikkat etmeden konuşanların yaptığı dedikodu biçimindeki konuşmalara denilir laf olur icraat olmaz bu tür konuşmalarda

4

Konuşmak için konuşmak genellikle boş konuşanlar için kullanılan bir kelimedir yani ortada bur konu yokken yada olan konudan başka bişeyden bahsetmesi yada onu anlatması durumudur yani. Mesela ortamda bişey konuşursunuz ve hemen alakası olmayan bişey yada firkri olmadan yorum yapmasidir.

4

Şu an da biz yorumlamak için yorumlamaya yapıyoruz

3

Konuşmak için konuşmak, mantıklı anlamlı ve işe yarar bir şey söylemediği halde konuşan insanların yaptığı eylemdir. Bu insanlar konu hakkında bir bilgileri olmadığı halde bir şeyler söylerler ve söyledikleri şeyin konuşulan konuyla alakası yoktur.

5

Konuyla ilgili bilgileri olmadıkları halde sırf konuşmak için konuşan insanlar vardır. Bunlar cahil olup cahilliklerinj çok konuşarak saklamaya çalışırlar. Bir de yanlız insanlar yaparlar bunu. Çünkü çok sessizdir evleri. Birini bulunca butun yaptıklarını anlatmaya başlarlar gerekli gereksiz. Onlara da yazıktır, konuşmak lazım onlarla..

paylaş - şikayet
1

Boş konuşmaktır. Akıl ve mantıkla hareket edip gerektiği yerde konuşmak yerine ağzım laf yapsın da ne yaparsa yapsın demektir. Böyle insanlar çok fazladır. Uzak durulması gerekir.

3

sadece konuşmak için konuşmak insanların bir konu olmamasına rağmen kendisine bir şey sorulmadığı halde kendisini konuşmaya dahil etmedikleri halde sadece laf etmek amacıyla konuşmaktır.yani bir ortamda insanlar konuşurken orada bulunanlar ona söz vermezler ama o illaki söze girer vede söyledikleride boş şeylerdir

Konuşmak için konuşmak ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.