3.5

Dislike atan üyeler

önce - kişi kategorisine Senasss ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Olumlu bir yazı olsa bile dislike atiyorlar sinir bozucular. Hatta bikerinde bir yarışmada şiir yarışmasıydi sanırım güzel yazan üye kazaniyordu dislike atarak kazanmasina engel oldular gerçekten hoş birşey değil.

4

dislike insanların bir şeyi beğenmediklerini belirtmek amacıyla yaptıkları bir şeydir.yani bir insanın senin yaptığın bir şeyi yada yazıyı beğenmemeleri hoşlanmamalarıdır.bence isteyen beğenmeyebilir yapacak bir şeyde yok ama bazılarınında terslik olduğu içinde yapıyor olabilir.

4

İnsanların bir şey beğenme hakları olduğu gibi beğenmeme hakları da vardır bu nedenle o tuşu kullanmalarında ben şahsen bir sorun görmüyorum. Konuyla alakasız gereksiz ya da mı mantıksız cevaplar gördüğüm zaman ben de beğenmiyorum. elbette birbirimize desteklemeliyiz ancak bu tamamen birbirimizin her fikrinide beğeneceğimiz anlamına gelmiyor.

5

Ben dislike atılmasına karşı değilim. Fakat bazı üyeler işin dozunu kaçırıp sayfanın baştan aşağısından başlayıp herkese dislike atıyorlar. Bir de doğru cevaba ve olumlu cümlelere bile dislike atanlar var ki çoğu zaman başıma geliyor bu. Ben genellikle siyaset ve dini konularda kendimce hoş bulmadığım fikirlere dislike atıyorum ve açıkçası bu tuştan da memnunum. Gereksiz kullanılmasın yeterli.

5

Dislike atan üyeler bence çete hatta bir ara bana da dayandı. Ama olsun ben bir şey kaybetmedim kendileri kaybetti. Bazen hortlak gibi hortluyorlar ama yapacak bir şey yok.

3

Dislike atma işinin bir silah gibi kullanılması, paylaşımlara değil de direkt kullanıcıların kendisine veriliyormuş gibi davranılması yanlıştır. Sitede dislike kullanımının asıl amacından sapmış olduğunu söyleyebiliriz artık.

1

Dislike atan üyeler farklı olarak değerlendirilebilir. Öncelikle dislike atan üye kendi zevkine uymadığı için veya beğenmediği için atıyorsa bu doğrudur. Çünkü o tuş boşuna koyulmamış ama bu sitede çoğunlukla yapılan ve sanki dislike attığında başarı elde ediyormuş gibi önüne gelene tık tık tık dislike basan insanlar var onları anlamış değilim. Yarışmalarda özellikle bolca bu insanlar görülür doğru yazmış, güzel yazmış bir insana dislike atıyorlar.

Dislike atan üyeler ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.