4.4

Ülker Çikolatalı Halley

önce - ürün kategorisine Gürcan ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ülker Çikolatalı Halley 1986 Yılında ilk defa üretilmiştir. 1986 Yılında 76 yıllık bir aradan sonra dünyanın yakınından geçen Halley Kuyruklu Yıldızı, isim koyucularının ilham kaynağı olmuştur. Çikolata kaplı bisküvilerin arasındaki marsmalov ile aranan ve sevilen bir lezzettir.

3

Ülker çikolatalı halley, kimi zaman tekli olarak kimi zaman ise uzun bir paket halinde satılır. İki yuvarlak bisküvi arasında maşmelov vardır ve üstü çikolata ile kaplıdır. Ülker Halley'de birkaç kere bozulma ve çikolatanım renginin solması durumuyla karşılaştığım için yerken tereddüt ettiğim bir bisküvidir.

5

Halley denince aklıma ilk herkese bir halley oluyor reklam sloganı geliyor. Bence çok güzel düşünülmüş. Halley iki bisküvi arasında marsmelov ve üzeri çikolata kaplı bir atistirmaliktir. Hâlâ severek yerim. Küçük tek lokmalık boyutu da çıkmış o da çok iyi düşünülmüştür.

paylaş - şikayet
5

İçerisinde kreması bulunan yuvarlak şekilli çikolatadır. Plastik bir kapta yaklaşık 10 tane olacak şekilde paketlenir. En çok satılan çikolatalardan biridir. Ulaşması çok kolay çünkü neredeyse her yerde var. Fiyatı da gelen zamlara rağmen çok uygundur. Ben de çok severim.

5

Canınız tatlı birşey çekerse ülker hâlley gayet güzel bir atıştırmalık, paketin içinde 10 tane olacak şekilde ambalaj yapılıyor, üstü çikolata kaplı arasında leziz yumuşak beyaz kreması tatlı isteğini çok güzel yatıştırıyor

4

Halley çikolatası Ülker firmasına ait olan bir çikolata türüdür Bu çikolatanın kabı altın renginde yazısının yeşil renklidir çikolatanın üstü çikolata kaplama içinde bisküvi en içinde de kreması vardır mükemmel tada sahiptir

Ülker Çikolatalı Halley ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.