4.5

Aloevera jeli

önce - diğer kategorisine Rabiakzl ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Aloe vera bitkisi kaktüsgillerinden bir bitkidir. Aloe vera bitkisinin içinde bir jel vardır. Bu jel aloe veranın yapraklarının ikiye ayrılmasıyla ortaya çıkar ve cilde çok iyi gelir. Aloe vera jeli cilde düzenli olarak uygulandığında ciltteki kırışıklıklae, kuruluk ve nemsizlik kaybolur.

5

Aleovera bitkisi bircok farkli yararı ile bilinen bir bitkidir. Sahip olduğu içerik ile hem cilde iyi gelir hem de yenilenilir. En çok kremi yapılan şeylerden biridir. Aynı sekilde yiyecek olarak da paketlenir ve kullanılır.

3

Aloevera jeli yüzü temiz ve nemlendirir. Pürüzsüz yaparak vitamin destekleyici cildi canlandırır. Piyasa satılan bir çok ürünün kimyasal olduğundan dolayı kullanımı iyi değil. Direk aloverayı alıp yapragı arasından çıkarıp kullanmak daha kolay ve doğal olarak kullanılması daha uygundur. Yendiği vakitte faydaları çok fazladır.

4

Aloe vera jeli insanların cilt nemlendirmek için kullanılabilen insanların ciltte meydana gelen yaralanmalara karşı kullanılabilen insanların ağrılarını kesmeleri eriyebilen bir bitkidir bunun yapılması için aloe vera bitkisinin yaprakları kullanılır ve de insanları iyileştirmek de kullanılır

Aloevera jeli ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.