3.8

Cinsel organ

önce - diğer kategorisine YaŞaR-öÇaL ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

kadın ve erkeklerde bulunan ve üremek için ikisininde olmazsa olmaz denecek erkeklerde penis kadınlarda vajina diye adlandırılan ve cocuk olması için gerekli olan organlardır. günümüzde cinsellikte sadece zevk almak için kullanılsa da dikkatsiz davranmalar da istenmeyen cocukların dünyaya gelmesine sebep olan cinsel organlardır. halk arasında ateşle barut yan yana durmaz diye ata sözümüzün cıkmasının sebebidir.

4

Cinsel organ, kadınlara ve erkeklere özel olan organlardır. Cinsel organlar cinsel birliktelik ağlamaya yararlar ve cinsel birliktelik neticesinde kadın cinsel organının ürettiği yumurtaları erkek cinsel organının üsrettiği spermler döller. Bu sayede bir bebek oluşur.

2

Tüm memeli canlılarda bulunan üremem ve idrar organı

4

cinsel organ insanlarda vede hayvanlarda olan vede üremeye yarayan organlara denilir.kadınlarda vede erkeklerde cinsel organlar farklıdır.kadınlarda iç cinsel organlar vajina rahim ağzı rahim yumurta kanallar vede yumurtalıklardır. erkeklerin de cinsel organları penis penis ucu testis torbasıdır.bunlar dışarıdan görünebilirler.

Cinsel organ ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.