3.9

Çok boş konuşan insan.

önce - kişi kategorisine Yadigar ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Çok boş konuşan insan kendisini herkesten üstün sanmaktadır. Siz boş konuştuğunu anladığınız için cevap verme zahmetinde bulunmazsınız o ise kendisini haklı sanır.

4

Çok konuşan boş konuşan demek insan bazen kendini bişey sanabiliyor üstün görebiliyor böyle insanlar. Ama hiç hoş görünmeyen birşeydir bu keşke onlarda farkına varsa da boş konusmasalar.

4

Laf olsun torba dolsun diye konuşan insandir. Sinir bozucudur susmak bilmez.

2

Çok konuşan insanlar genelde boş konuşuyor. Atalarımız bir lafı var çok laf yalancı çok para haramdır olmaz diye. Bende bu söze katılıyorum .genellikle de bir konuşan insanlardan hoşlanmıyorum her şey her zaman konuşulmaz yeri ve zamani var bana göre.

5

Bazı insanlar sırf konuşmuş olmak için konuşuyor. Bana göre boş insanlarda bu insanlardır. Çok konuşmasına rağmen boş konuşan insanlar. Bazen az ama öz konuştuğunu sanarken boş konuşan insanlarda var. Böyle insanları hayatımızda bulundurmak tamamen vakit kaybı.

5

Insanlar boş konuşunca bu onun ne anlattığından anlaşılıyor zaten, anlattığı şeyler gerçekten kayda değer şeylerse dikkat çekiyor ama lüzumsuz şeyler konuşuyorsa boş konuştuğunuda anlıyoruz hemen

Çok boş konuşan insan. ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.