4.1

Bir günde yeni başladım559 AP sırrı mesaj atın anlatim

önce - diğer kategorisine YaŞaR-öÇaL ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bir gunde bukadar ap kazanmanin yollarini bende biliyorum . bircok yolu vardir. Su an saatlik sorulardan 3 tanesine dogru ve ilk cevap veren olursan saten baska birsey yapmana gerek kalmaz . Yok ben zoru severim dersen ahmetesordaki sorulara ozenle ve kisisel dusuncelerini yazarsan saten en kotu 5 ap en fazal 30 ap kazanarak birgunde 559 ap yi bile gecersin ben bile gunumu en kotu 700ap yaparak kapatirken bu ne ki.

5

mantık akıl beyşn kullanılırsa ap kazanılı herzaman

4

bende yaklasık olarak günde bin ap puan kazanabiliyorum ama ben biraz uğraşıyorum ama burada bir çok puan kazanılacak yerler var mesela yarım saatte bir sorulara cevap vererek bir çok puana alabilirsin ama akşama kadarda burada durursan vede açıklamalı cevaplar verirsen de en azından bin puan alabilirsin

4

Bir ben yapamadım o puanı sırrı ne merak ediyorum gerçi bilgi verirseniz sevinirim. Bazen hiç ap kazanamıyorum bile cok zor oluyor giresim bile gelmiyor çoğu zaman.

5

Yeni başlayan biri için güzel bir puan olduğu söylenebilir. Ama uzun zamandır sitede olan herkes bilir ki bu 559 AP bir günde kolaylıkla kazanılabilecek bir miktardır. Biraz gayretle günlük 1000 AP üzerine çıkılabilir. Gene de tebrik ederim, ilk günler için gayet güzel bir başarı.

3

Arkadaş millet nasıl alıyo559 ap 1000 ap bir ben alamıyorum ya bana az geliyor

3

Bu kadar AP kazanmanın genel olarak zaten bir çok yolu var ancak senin yaptığın gibi nasıl kazandığını göstereyim diyerek bu başlıkta da para kazanan birçok insan var. Tebrik ederim ilk seferde nasıl yapılacağını çözdüğünü icin. Birçok kişi zaten sırları anlatmış tekrara gerek yok. Herkese bol kazançlar dilerim.

Bir günde yeni başladım559 AP sırrı mesaj atın anlatim ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.