3.8

Sesli şekilde konuşmak

önce - diğer kategorisine Adanali0104 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Sesli şekilde konuşmak, özellikle sessiz mekanlar oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bazıları kütüphanelerde bile alçak sesle konuşamıyorlar ve bu beni oldukça rahatsız ediyor. Bana göre dikkat edilmesi gereken bir durumdur.

4

Sesli şekilde konuşmak ses seviyesini en yükseğe çıkarıp karşındaki insana duymuyor muamelesi yapmaktır.Bazı insanlar bunu artık kendisiyle özlestirmis her ortamda aynı davranışı gösterirler.Bana göre bu saygısızlıktır.Karşındaki insana ne konuda konuşursan konuş o kişi ister istemez kendisini kötü hisseder.Bu durum benim en rahatsız olduğum durumdur.Birisinin normal bir şey konuşurken bile olsa bağırarak konuşmasını kaldıramam.

3

Genelde telefonla konuşurken böyle konuşan kişiler var. Çok rahatsız edici olduklarını farketmiyorlar bile. Bazen de 2 ya da daha kalabalık bir grup sohbet ederken ortamın nesesinden yüksek sesle konuşabilirler.

paylaş - şikayet
4

sesli bir şekilde konuşmak bazen normal bir şeydir bir insanla karşılıklı olarak konuşmak sessiz olmayacağına göre sesli konuşulur ama bazende insanlar kendi kendilerine konuşurlar vede buda sesli bir şekilde olabilir o zamanda bize de genelde delimi bu adam deriz bazende bize normal gelir.bazende bizimle konuşur vede kızarak

Sesli şekilde konuşmak ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.