3.4

Hayvanların zehirlenerek öldürülmesi

önce - diğer kategorisine Mysdzdr ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Eziyet, zulüm, vicdansızlıktır bu. O güzelim canlıları zehirlemek suretiyle öldürmekte bir insanlık ayıbıdır. Allah'tan korkmayan insanlar bunu yapar. Zaten Allah korkusu olan insanda bunu yapmaz, yapmamalıdır da. Aklı yerinde olan sağlıklı bir insan buna zaten tenezzül etmez. Hayvana bunu yapan insana neler neler yapmaz.Allah böylelerinden korusun.

5

Bunlar canilik başka bişey değil tabi cahillik de var insan eden suçsuz bir canlıyı öldürür ki

5

O can değilmi neden zehirleyerek öldürülüyorlar,onuda allah yarattı senin canın nasılsa onlarda öyle allahım öyle insanlardn uzak eylesin bizi.öyleleri insanların canınada kıyarlar allahım esirgesin

1

Hayvanlar, her türlü işkenceye maruz kalabiliyorlar. Ayakları kesiliyor, kuyrukları kesiliyor, yüksek yerlerden atılıyorlar, tüyleri yolunuyor... daha birçok şey sayılabilir. Bunlardan bir tanesi de hayvanların zehirlenerek öldürülmesidir. Bu bir kimyasalla bir gazla veya bir yiyecekle yapılabiliyor.

4

Canilik ve vicdansızlık daha başka ne denir ki. ben böyle haberler duyunca ve okuyunca kanım donuyor ve canım yanıyor. bunu yapan mahlukatlar ne insan ne de hayvan olabilirler .ben hayvanları severken dokunurken çekinerek dokunuyorum canı yanmasın diye v bu vicdansızlar bunu o masumlara nasıl yapabiliyorlar. o küçük masum zararsız hayvanların onlara ne zararı olmuş olabilir acaba.gerçekten kelimelerimi tükettiğim ve boğazımın düğüm olduğu bir durum bu .

Hayvanların zehirlenerek öldürülmesi ortalama puanı 3.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.