2.6

Yemek yerken ağzını şapırdatan insan

önce - diğer kategorisine anti ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Az önce şahit olduğum insan tipi.Bu insan tipi kendinden başkasını önemsemiyen,sofrada ya da masada diğer insanlar rahatsız olur mu kaygısı gütmeyen, yemekten zevk aldığını dudak ve ses dalgalanmalarıyla belli eden insandır.

paylaş - şikayet
1

Yemek ve görgü adabına uygun olmayan bir davranış şeklidir. Ağzını şapırdatarak yemek yiyen kişi nadiren de olsa bunun farkında değildir. Farkında olarak yapan kişi ise hem itici olup hemde saygısız insandır. Bulunmuş olduğu ortamdaki kişiler tarafından da ayıplanır. Hepimiz sosyal varlıklarız ve bulunduğumuz sosyal çevreye de uyum sağlamamız gerekir.

2

bagzı insanlar sapıdatıyo maalesef demekkı cok tatlı gelıyo yemek

3

Aboooooo en gıcık kaptıgım şeydir ya yemek yerken ve sakız çignerken şapırdatan kişilerin agzının ortasına çakasım geliyo o derece birde sesli sesli agızdan nefes alan kişilere gıcık kapıyorum anlatılmaz yaşanır dedikleri olay bu olsa gerek

1

Bu konuda gerçekten hastalık derecesinde takıntım olduğunu düşünüyorum. Yanımda biri ağzını şapırdatmaya başlayınca elim ayağım titriyor kim olursa olsun tepki verip masadan kalkıyorum. Çevremde ki insanlar bu huyumu bildiği için daha dikkatli davranırlar zaten ama bilmeyenler de öğrenirler sonradan. Allah benden uzak tutsun böyle insanları gerçekten sinir krizi geçirecek gibi oluyorum. Bendeki de abartı ama yapacak bir şeyim yok maalesef. Psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum benimkinin de.

3

Yemek yerken ağzını şapırdatan insana normal şartlarda uyarı vermek gerekir lakin ben bu durumu haz etmiyorum o yüzden şaplağı yer

4

eğer yemek yerken ya da herhangi bir şey yiyip içerken ağzını şapırdatan insan yaşlı biriyse hasta ve yaşlı olduğu için hiç kusura bakmam .ama bunu alışkanlık haline getiren genç insanlar ise buna çok kızarım .herhangi bir hastalığı yoksa ve bunu kendi kontrolünde yapabiliyorsa buna aşırı sinir olurum ve uyarırım eğer dinlemezse o sofradan kalkıp tavrımı ve rahatsız olduğumu belirtip gösteririm.

2

Yemek yerken ağzını şapırdatan insan, yanında yemek yiyen herkesin canını sıkacak bir durumdur. Bu insanlar genelde yemek yerken ağızlarını şapırdattıklarının farkında olmazlar.

Yemek yerken ağzını şapırdatan insan ortalama puanı 2.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.