4.3

Kartvizit Nedir

önce - ürün kategorisine xuntaxxinte ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Kartvizit, genel olarak sahibinin adı soyadı ve iş yeri ve unvan bilgilerinin, iletişim bilgilerinin bulunduğu tasarımlardır. Çoğunlukla kartvizit bristol kartona yapılmaktadır. Kartvizit için ideal ölçütleri eni 5 - 5,5 cm ve boyu için 8 - 9 cm olarak yapılmaktadır.

5

Kartvizit çalışan kişilerin kullandığı üstünde isim telefon iş adresi email gibi bilgilerin bulunduğu karta denir. Cüzdana sığabilecek boydadır. Kalın kağıttan yapılır, kolay kolay yırtınmasın diye. Eskiden kart verilirken arkasına paraf atılırdı ki, bu kişinin işini görün tanıdığım anlamına gelirdi.

paylaş - şikayet
4

kartvizit herhangi bir şirkette veya dükkanda çalışan bir kişiye ait bir ele rahatlıkla sığabilecek boyutlarda kalınca plastik yada karton gibi bir malzemeden yapılmış karttır, bu kartın içinde kartvizit kime aitse kartvizitin ait olduğu kişiye ynelik çeşiti bilgiler cep telefonu numarası ve o kişiyle irtibata geçilecek sosyal medya hesapları şirket numaraları veya o kişinin evinin ya da dükkanının veya şirketnini adresi bulunur.

Kartvizit Nedir ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.