4.6

Eşiniz sizden daha düşük meslekteyse

önce - kişi kategorisine AHSEN-ZEYNEP ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Sürekli ezilirsin .Evet mesleği ve kazanci düşük olan yüksek olanı devamlı exmeye çalışıyor.

3

Eşlerden herhangi birinin bu konuda takıntısı ve kompleksi yoksa sorun olmayacak durumdur. Önemli olan eşin mesleği değil sizin ile uyumlu olup olmadığıdır. Sevdiğiniz birisi ise eşinizin düşük meslekte olması daha az maaş alması gibi durumlar evliliği olumsuz etkilemez. Yüksek maaş alan eş düşük meslekte ki kişiye bu durumu başına kakıyorsa sorun olur. Yüksek mevkide ki eş bunu sorun etmiyorsa bile düşük mevkide ki kişi aşağılık kompleksine kapılıyorsa yine sorun olur.

5

hiç bir sorun olmaz ,sevip de evlendikten sonra kimin maaşı daha yüksek diye bir olmaz. çünki eve iki taraftan da gelen para birleştirilmeli ve düşük maaş alan eşin de kendini kötü hissetmesi önlenmiş olur.hayat bu sonuçta belki 2 sene filan eşiniz sizden düşük maaş alacak daha sonra da çok iyi yerlere mevkilere gelip belki sizden daha yüksek maaş alacak.hayat bu sonuçta böyle şeyler sorun olmamalı.

5

sorun olmaz benim için sonuçta sevgi maddiyat gerektiren bir şey değil:)

5

Bencede sorun olmaz herşey maddiyat olunmamalı. Bazen mutluluk ,sevgi,saygı ,hoşgörü,sadakat daha ağıt basıyor, O yüzden daha alçak meslekte bulunmasına dikkat edilmemelidir.

5

Zaten maddiyata ve eşinin mesleğinde seviye durumuna bakıyorsan bil ki sen onu sevmiyorsun seven adam ne olursa olsun kıyas yapmaz

Eşiniz sizden daha düşük meslekteyse ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.