4.7

Ap kazanmanın yolları

önce - kişi kategorisine Mustafa0606 ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Özgün, kendi cümlelerinle cevaplar vermen gerekiyor. Soru sorarken mantıklı cevabı uzun olabilecek sorular sormakta fayda var diye düşünüyorum. Sorulara verdiğiniz cevaplar en az 3-4 satır olmalı.

paylaş - şikayet
3

Bu sitede para kazanmanın birçok farklı yolu vardır bunlardan ilki dikkatli yazmak noktalama işaretlerine dikkat ederek inceleme cevap ve soru yazmaktır ancak bu şekilde çok para kazanılabilir ve çok sabır göstermek gerekir çünkü bu site çok vakit alıyor eğer vaktinizi verip sabır gösterirseniz çok para kazanabilirsiniz.

5

AP Kazanmak için öncelikle sorduğunuz sorular ve verdiğiniz cevaplar özgün ve kaliteli olmalıdır.Her ne kadar kısa cevap verseniz de sistemsel olarak fazla AP kazanamazsınız bu yüzden cevaplarımızı uzun tutmaya özen göstermeye çalışmalıyız

5

Aslında bazen kısa ve böyle sanki hiç yazılmamış cinsten bir şeyler yazınca bile 30 ap verebiliyor direk. Bazen uzun uzun yazıyorum örneklendiriyorum mesela bir bakıyorum sadece 10 ap vermiş şaşırıyorum ama olsun en azından kazandırıyor az da olsa çok da olsa. İyiki bu siteyi bulmuşum diyorum hala.3 gün sonra birinci ayı olucak burda oluşumun bakalım görücez neler olcak..

Ap kazanmanın yolları ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.