4.7

hdfilmcehennemi.com

önce - websitesi kategorisine Hakan27 ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

En iyi film sitelerinden biri o siteden film ve yabancı dizi izliyorum

5

Bu site, kolayca film ve yabancı dizi izlemememizi sağlayan, bünyesinde birçok film ve dizi bulunduran bir sitedir. Film izleyeceğim zaman ilk trrcih ettiğim siteler arasındadır. Sitenin görünüşü oldukça güzel ayrıca filmleri hd olarak izleyebilirsiniz.

5

Ulen ne site be ben hergün film izliyorum sadece ordan oradan izlerkende aslında oda bi siteyi öneriyo oda oraya bağlı demekki neyse mükemmel ötesi bi site donmadan izlenilebiliyor

5

Bu site kolaylık ve online olarak film izleyebileceğimiz sitelerden birisidir. Ben genellikle bu siteyi tercih etmiyorum. Bunun en büyük sebebi ise her filmin alt yazılı olarak bulunmaması. Ağır olarak dublaj filmler yer alıyor. buna rağmen birçok filmin en hızlı yayınlandığı sitelerden birisi. Yeni çıkmış filmleri bile bu sitede kolaylıkla bulabiliyoruz. Bu sebeple arada sırada ben de kullanıyorum.

4

gerçekten çok iyi bir film izleme sitesi. ben aradığım çoğu filmi buluyorum bu sitede ve gayette kaliteli bir şekilde size sunuyorlar

4

Neredeyse her filmi oradan izlerim. FHD kalitesi diğer sitelerden farkını ortaya koyuyor. Filmlerin sıralanma şeklide gayet hoş. En popüler filmleri yukarıda sırayla gösterişi siteye özel bir fark katıyor. Yani tercihim film cehennemi ve hiç bir zaman bundan şaşmam. Herkese de tavsiye ederim arkadaşlar.

hdfilmcehennemi.com ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.