4.5

Uyuşturucu madde

önce - diğer kategorisine Gülçin-Yıldız ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Uyuşturucular bu günümüzü veya namazı karartan Bizi kendi beynimizden ve milli kültürümüzden koparan bir felaket

4

Uyuşturucu maddelerin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ancak emin olduğum bir şey uyuşturucu kullanan herkesin hayatının karardığı. Özellikle arkadaş çevresi ve psikolojik sorunlar nedeniyle bazı gençler uyuşturucu kullanımına yöneliyor. Maalesef kaybettikleri tek şey para olmuyor. Uyuşturucu insanların kendi akıl sağlığını ve birçok durumda vücudunda sağlığını kaybetmesine neden olur. Dünyadaki en korkunç şeylerden biridir. Uzak durulması ve derhal tedavi edilmesi gerekir.

4

İnsanları kendi himayesi altına alan bağımlılık yapan bir maddedir. İnsanı mahfeden hayattan ve ailesinden koparır bir başladın mi birakamazsin. Bunun için tedavi hastanede yatirirlar insanı çok zor.ALLAH korusun.

5

Uyuşturucu gerçekten iğrenç bişey ve bunu kullanan milyonlarca genç hayatını mahvediyor.Tabi şuanda farkında değiller.Ama er geç anlayacaklar fakat iş işten geçmiş olacak bi genç böyle şeylere özenmemeli böyle çevrelere girmemeli uyuşturucu kullanacaksında nolacak?Olmayacak asla gerçekleşmeyecek hayalleri görecek ama onlar asla gerçekleşmeyecek zehire para vermeyin artık kendinize gelin bu sebeple milyonlarca genç can veriyor.

Uyuşturucu madde ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.