3.8

Alkolün etkisi

önce - ürün kategorisine Adanali0104 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Alkolün günde aşırı tüketimi sarhoşluğa neden olur. Sarhoş olan biri ne yaptığını hatırlamaz ve eski sevgilisini arayabilir. Bu çok nahoş bir durumdur. Düzenli ve fazla alkol tüketimi ise bağımlılığa sebep olur ve alkol bağımlısı kişiye alkolik denir. Ayrıca vücut alkol etkisine alıştığı için anestezi aldığı zaman bayılmama veya ameliyat ortasına uyanma gibi problemler yaşanabilir.

paylaş - şikayet
5

Alkolün insanlar üzerindeki etkisi uyuşturucu etkisi yaratması ve tıpta da tıbbi ilaç olarak kullanılması.

2

Alkol zihni uyuşturur, insanların denge kuramamalarına neden olur. Aşırı miktar alkol tüketen insanlar sarhoş olurlar ve ayakta bile duramazlar. Ayrıca farkında olmadan konuşurlar ayıldıklarında ona söylediklerinden bahsettiğinizde o öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum gibi cevaplar verebilir.

5

Alkol bu dünyayı karıştıran en büyük problemlerden birisidir. Çünkü alkol kişinin beynini bulandırır ve sürekli tüketildiğinde kişinin yavaş yavaş kendi benliğini kaybetmesine neden olur. Alkol bazen bir kişiyi, bazen bir aileyi bazense çok daha fazlasını yok edebilir. Bu nedenle uzak durulması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum.

Alkolün etkisi ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.