4.0

Meraklı akrabalar

önce - diğer kategorisine merak-edilenler ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Meraklı akrabalar genelde her aile de bulunmaktadır. Her şeyi soran hatta soruları ile insanları bunaltan akraba türüne meraklı akrabalar denir. Sınava girersin sonucu sorarlar, üniversiteyi kazandı mı diye kazansan ne zaman mezun olacak diye sorarlar okul biter iş buldun mu diye sorarlar iş bulsan ne zaman evleneceksin derler evlensen çocuk ne zaman yapacaksınız derler çocuğu olanlara ikinci çocuk ne zaman gibi bitmek tükenmek bilmeyen sorularla bunalıma sokarlar.

4

Her insanın çeşitli problemleri olabilir. Ve bu problemleri genellikle en yakınımızdaki insanlarla yaşarız. Akraba problemleri ise gerçekten çok yaygın bir şeydir. Çok yakınımızda olan ama fikirlerimizin uyuşmadığı insanlarla sık sık kavga etmemiz kaçınılmaz bir durumdur. ve bazen sırf ailemizden oldukları için insanlar hakkındaki her şey bilmek isteyebilirler. Ve bu durumda biraz can sıkıcı olabilir.

5

Kşmşn akrabası meraklı değil yahu
Akrabanın arabaya akrep etmez ettiğini lafına neden olan şey. Fazla merak iyi değildir. Hatta fazla merak güzel olan taraflar abur şey ama terbiye müsait değil yazamıyorum.

1

Meraklı akrabalar senin her türlü özelini dorma ve cevabını bekleme cüretine sahip kişilerdir.Aynı zamanda onlara göre onların teselli edeceği ,senin zayıf olduğun noktaları yakalama derdinde olan kişilerdir.Aaa sen hala şu sınavı kazanamadın mı? Sen hala bekar mısın ?Hâlâ çalışmıyor musun ? Daha sonra başlarlar falan canım kızı ve ya oğlu diğer devam ederler ve seni yermeye çalışırlar.

5

türkiyede her ailede vardır sanırım .hiç sevmiyorum ya.meraklı akrabalardan neler çektik neler.. bir konuyu uzatmaları ve sizi normalde arayıp sormazlar iken sizinle ilgili dedikodu ya da her hangi bir dedikodu çıkarmak için ararlar.normalde yolda görseler sadece selam verirler kaldı ki arasınlar .

4

Herkesin bir akrabası vardır elbet meraklı ve başımıza herşey getirebilen dedikodu akrabalar. Akrabanin akrep olması akrep gibi sokması kadar kötü birşey yoktur. İnsanın kuyunu bile kazan çok araba vardır malesef.

Meraklı akrabalar ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.