4.8

Optimist

önce - diğer kategorisine sbryksy ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Het olaya veya duruma iyi olarak bakabilen kişiler için kullanılan bir tabir.

5

Optimist her şeye iyi yönünden bakmak aşırı iyimser olmak anlamında kullanılan bir sözcük. Başlarına gelen kötü olaylarda bile iyi bir yön bulabilen insanlara optimist denilir. Bu tür insanlara hayatları boyunca polyana gibi davranırlar.

5

Kesinlikle asgari ucretrir ve yaşam standartlarini zorlama da üstüne yoktur

4

Türkçe anlamı iyimser demek. Beni bazen bu tür insanlar çileden çıkarabiliyor. İyimsetsin anladık da bari bunu gözümüze sokma değil mi ama. Hayatta kötümser olmaktan ise biraz iyimser insanlar gibi iyi düşünmek de lazım. Hayatta bazen Polyanna'nın mutluluk sıralarından biri sonuçta. Her kötü durumu da iyiye yoran insanlar genelde optimisttir.

5

Optimist, pesimistin tam olarak zıt anlamına gelen bir kelimedir. Optimist demek her olaya pozitif bakabilen, umdunu kaybetmeyen, bardağın dolu tarafından bakabilen demektir. Optimist insanlar günlük hayatlarında stres ve bunlaımla pek karşılaşmazlar çünkü bunlara da olumlu olarak bakabilirler. Aslında bütün insanların sahip olması gereken bir bakış açısıdır. Her şeye olumsuz olarak bakarsak hayat çekilmez bir hal alabilmektedir.

Optimist ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.