3.9

Düz saçlı kızlar

önce - diğer kategorisine merak-edilenler ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Saçları dümdüz olduğu için düzleştirici kullanmak ve fön çektirmek zorunda kalmayan kızlardır. Ancak bazen arkadaş ortamlarında kendileri ile pırasa saçlı diye dalga geçilebilmektedir. Dalgalı saçlı kızlar kolaylıkla evde saçlarını düzleştire bilirken düz saçlı kızlar dalgalı ve kıvırcık saç modellerini yapmakta büyük zorluklar çekmektedirler.

5

Kabarmaması sürekli fönlü durmasi gibi avantajları olsada pirasa saçlı kız tabirinden asla kurtulamazlar. Saç ne maşa tutar ne topuz.. Hayat gibidir aslında düşünsenize dümdüz bir hayatınız olduğunu başta güzel gelir sonra sıkılırsıniz yani sanirim kıvırcık saçlılar bir adim daha önde oluyorlar ve sürekli yapılı bakimli duran yapılarıyla dümdüz saclilarin kiskanmasina sebep olur kıvırcık isterse düzlestirir fakat pırasaya şekil vermek her zaman daha.zor olmuştur. Kivircigin arasina bi kalem koysaniz topuz olur ama düz saç toka bile tutmaz..

3

Fun veya düzleştirici kullanmadan dogal olarak düz bur şekilde olasıdır bazıları bunları kullanarak duz saca sahip oluyor kıvırcık kızlar tatbiki geçici süreliğine oluyor. Düz saçlı kızlar bence saçları ya çok kisa yada çok uzun olduğunda daha güzel ve çekici geliyorlar ortasi pek ilgimi çekmiyor normal geliyor bana. Tabi bu durum benim için başkaları farkli seviyor olabilir.

3

Bende bu saçın mağdurum malesef düz olması bi yerde avantaj sağlayabilir fakat çoğu dezavantajıda mevcut. Saça yapılan hiç bir şekli tutmuyor özellikle saç telleri inceyse, birde benim en çok yakındığım şey saçımın kabarmaması kabarık saç hayranıyım diyebilirim. Tabiki halimden memnunum fakat kıvırcık kabarık saçlarımın olmasınıda çok isterdim.

4

kimse elinde olanı beğenmez ya düz saçlılar kıvırcıklara özenir perma yaptırır.kıvırcıklar da fön çektirir düzleştirir

3

hep özenmişimdir fön çektirmeden dışarı çıkmazdım fakat artık saçlarım baya yıpranmaya başladı kıvırcığa da alışmam gerekecek anlaşılan :(

5

Düz saçlı kızlar, saçları düz olan kızlardır. Düz saçlı kızlar saçlarını düzleştirmek için fön makinesi ya da saç düzleştiricisi kullanmazlar. Çünkü onların doğal saçları düzdür. Ayrıca tararken de karışma problemi yaşamazlar.

3

Düz saçlı kızlar kıvırcık saçlı kızlardan ya da dalgalı saçlı kızlardan farklı değildir. En nihayetinde saç saçtır. buna rağmen kıvırcık saçlı insanların düz saça sevdiğini düz saçlı insanların sen dalgalı ya da kıvırcık saçları sevdiğini görmek mümkündür. Ancak aslında kendimizi olduğumuz gibi sevebiliriz. Eğer istiyorsak düzleştirebiliriz ya da dalgalı yapabiliriz. Tüm bunlar yalnızca kişinin kendi isteklerine bağlıdır.

5

Düz saçlı bi kız olarak büyük kolaylıkları var mesela benim kıvırcık saçlı arkadaşlarım var saçlarını tarayamıyo yok yani tarak kafasında kalıyo canı yanıyo çok kabarıyo şekle girmiyo düzleştirince iki dakka sonra yine şeklini alıyo böyle bi zorluk yok.Ben direk tarayıp çıkıyorum sadece kolaylık konusunda düz saç daha iyidir.

Düz saçlı kızlar ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.