3.6

Stilettoo

önce - diğer kategorisine Darkness4 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Son 5 yılda ünlenmiş bir ayakkabı modelidir. Ucu üçgen şeklinde sivri bir şekilde bitmektedir. Gerçekten ayakta çok hoş duran ve her türlü kıyafete yakışan bir ayakkabıdır diyebilirim. Tabi ki uzun süre ayakta kalmak biraz ayakları acıtabilir.

3

Her kıyafete yakışan ve ayağı çok zarif gösteren bir ayakkabıdır ancak uzun saatler üzerinde durabilenlere çok özenmişimdir çünkü çivinin üzerinde yürüyormuşsun gibi bir hissi var. Çok kalitelileri daha mı rahattır bilemiyorum tabi

5

Topuklu ayakkabılar ayak sağlığı için ne kadar tehlike arz etselerde kadınlar için vazgeçilmezler arasında yer alırlar.

4

Her kadında mutlaka olan giyen herkeste zarif duran ucu sivri hayat kurtarıcı ayakkabı modelidir.Her kıyafete uyabilir.

3

Genellikle kalın ve kısa topuk ayakkabılardan daha zarif ve güzel durduğu için tercih edilen bir kadın ayakkabısı modelidir. Son yıllarda ünü daha da giderek arttı ve insanlar bu model ayakkabıdan herkesin bir tane olması gerektiği düşüncesine kapıldılar. Diğer topuklu ayakkabılar gibi giyenin ayaklarını ağrıtabilir elbette.

4

Stiletto, ince ve uzun topuklu kadın ayakkabısı modelidir. Diğer ayakkabı modellerine göre daha şık bir görünüme sahip olduğu için kadınlar tarafından özel günlerin en çok tercih edilen ayakkabısıdır. Üstelik stiletto diğer topuklu ayakkabılar gibi sadece düğün, nişan tarzı özel günlerde değil aynı zamanda günlük hayatta da kullanılabilen bir ayakkabı modelidir. Bu ayakkabı modelini neredeyse her tarza uygun olarak kombinlemek münkündür. Aynı zamanda stiletto günümüzün modası olan ayakkabılar arasında yer almaktadır.

Stilettoo ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.