4.2

Ahmetesor kurları

önce - websitesi kategorisine Mert-34 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kurları kalıcı olarak yükseltiniz lütfen. İlginiz için teşekkürler.

4

Ahmetesor kurları yükselmesini beklediğimiz ve bu umutla gelmeye devam ettiğimiz sitenin kurlarıdır. İşin eğlencesi güzel hoş ancak yine de bir şeylerde kazanmamız gerekiyor. Çünkü işin eğlence kısmını geçecek kadar çok yazıyoruz bazen. O nedenle diliyorum ki gerçekten yükselir. Çünkü ihtiyacımız var.

5

daha birşey kazanmadım ama site içinde kazanıldığını ama az kazanıldığını hissettim.umarım emeklerim boşa gitmez. buradan ahmet abiye sesleniyorum.abiiiii yap bi güzellik de dah coşkuyla yazalım siteni coşturalım

3

Çok düşük ama elimizden hiç birşey gelmiyor. Yükselmesini sanki boşa bekliyormuşuz gibi hissediyorum. Tamam kabul eğleniyoruz ama bunun karşılığınıda hakkıyla almamız lazım benim düşüncem bu.

4

AP kurunun yükselmesi ahmetesor üyelerinin kazancı,eğlencesi pozitif eğimli bir doğru orantılıdır diye düşünüyorum.

3

Ahmetesor kurları bir Ap'nin değerinin Türk lirası olarak karşılığını belirten kurlardır. Şu an için bu kurda bir Ap'nin karşılığı 0.003 Türk lirasıdır. Bu benim gibi birçok kişi için çok düşük bir kurdur.

5

Ahmetesor Puan kurları yükselmesi. Umudu taşıyan bir üye olarak 0.003 YTL ile 0.016 YTL skalası arasında değişen bir şey gösteren. Durumdur. Beğenmediğimiz o 0.013 YTL kurunu bile özledim ben. İlk olarak 0.012 TL idi sonra 0.013 oldu. Uzunca bir süre öyle kaldı. Ardından 0.005 be 0.016 der iken şimdi 0.003 kurumda.

5

Bende isterim tabi bir ap 16 krs ama adamların demekki bir bildiği var ki olmuyor bu yüzden yapamiyorlar. Bize burdan kolay gelebilir o adamlar orda neler yapıyor bilmiyoruzki.

Ahmetesor kurları ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.