4.2

kadına şiddet olayı

önce - diğer kategorisine Tolga710 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Maalesef ki günümüz Türkiye'sinde bir türlü önüne geçemediğimiz bir olaydır.Erkeklerin sinirlendikleri zaman güçlerini kadınlar üzerinde kullanması kadar saçma bir olay yoktur.Bu olayın önlenememesinin nedeni bence verilen cezaların caydırıcı olmamasından kaynaklanıyor.Başka bir nedende evin içinde yaşanan olayın evin içinde kalacağı düşüncesi de bu olayı tetiklemektedir.

3

Kadına şiddet olayı ülkemizde her geçen gün artan aciz insanlar tarafından gerçekleştirilen bir eylemdir. Hiçbir neden kadına şiddeti haklı olarak gösteremez. Anlaşamayan eşler kadına şiddet uygulamak yerine boşanmayı tercih etmelidir. Üstelik günümüzde evli olmadığı hatta hiç tanımadığı kadınlara bile şiddet gösteren erkekler vardır. Kadına şiddet olaylarını önemsemeyen toplum bir gün kendileri de aynı durumla karşılaşabilirler. Şiddetin her türlüsü büyük bir suçtur.

3

Her ne şekilde ve koşulda olursa olsun her bir canlıya şiddet uygulamak hoş karşılanamaz bence oysaki bizim kültürümüzde örf ve adetlerimizdede kadına el kalkmaz kadınlar el üstünde tutulurdu. Her ne olduysa yavaş yavaş içten içe bozulan bu durum kendini amansızca şiddet uygulayanlara kadını stres atma aracı gibi görmeye bıraktı. Böyle bir şey kesinlikle desteklenemez zaten umarım yakında bu tarz şiddetlerin önüne geçmek için gerekli yasalar çıkar

3

kendinden güçsüze vurarak kendilerini güçlü olduklarınamı kanaat getiriyolar bilmem ama adamlık değil.

paylaş - şikayet
5

Kadına şiddet kadar kinadigim hiç bir şey yok bu hayatta nasıl bir insan bir gonca ya böyle şeyler yapar. Nasıl bir karakterdirki bu insanlar allah korkusu olmayanlardır bunlar gerçekten öyle insanlar varki hayatta aciz allah onların belasını versin.

5

Herhangi bir canlıya şiddet olayı önüne hiçbir bahane koyamacağınız bir durumdur. Bu dünyayı karartan ve o "kıyamet kopacak" laflarını ortaya çıkaran korkunç bir suçtur. Asla ve asla affedilmemesi gerekiyor. Bir insan herhangi bir şekilde nefes alan bir canlıya zarar verebiliyor ise bunun affedilir hiçbir yanı yoktur. İdam olmalı cezası.

5

Maalesef ülkemizde hayvana Şiddet, çocuğu şiddet, kadına şiddett hepsi var ve hepsi çok iğrenç şeyler bunu yapanlar zaten hayvandan farkı yoktur bnce bunu yapanlara da gereken önlemler alınmıyor ve ayni şekilde cezalar da verilmiyor bundan dolayı bunun önü de kesilmiyor ne yazıkki. Bence bunu yanların psikolojik sıkıntılari vardir yada hasta kişilerdir bunlari normal kişiler yapmaz çünkü.

kadına şiddet olayı ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.